Caravana Cinematografică LifeCall


Dates and Hours:
Host:

Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamt, Romania, 610101
Organizer:

About

Invită-ți familia și prietenii la un eveniment extraordinar– în prezența regizoarei Ligia Ciornei, a actorilor din film și a altor invitați surpriză.
Vino să vizionezi un film premiat în Statele Unite ale Americii - filmul de debut al regizoarei LIGIA CIORNEI – ”CLOUDS OF CHERNOBYL – Anul pierdut 1986”.
Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului.
 Accesul la eveniment se face în baza unei DONAȚII de 25 lei.
 TIKETUL - DONAȚIE se găsește pe eventim.ro/ iabilet.ro sau la magazinele FLANCO și DIVERTA
 După film, te invităm la un DIALOG DESCHIS pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată

La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții Life Call, regizoarea Ligia Ciornei și o parte din actorii filmului, dar și invitați speciali, precum psihologi, istorici, medici, profesori și preoți.
Astfel, îți clarifici ce este o criză de sarcină și cum poți, la modul real, să sprijini pe cineva.
 Faci o fapta bună și susții Viața!   Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pruncul ei, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

Dacă inima ta bate este pentru că o mamă a ales să te nască. Și TU poți sprijini mamele să-și aducă în siguranță pe lume copilașii, ca inimile lor să continue să bată și ei să își împlinească menirea pentru care sunt trimiși pe pământ.

Caravana Cinematografică LifeCall este un prilej de networking, de conectare și de dialog, un moment de descoperire a unor oameni care susțin Viața , dar și o ocazie de a te alătura comunității LifeCall.
Urmărește evenimentele pe pagina de Facebook LifeCall sau pe lifecall.ro/caravana
 
Află mai multe despre film și despre Caravana LifeCall din interviul cu Ligia Ciornei, regizoarea lungmetrajului, Isabela Neamțu, cea care a interpretat cu multă măiestrie rolul Irinei, personajul principal și Adelina Fronea, președintele LifeCall:
https://www.youtube.com/watch?v=u_K60d2JpFQ&t=12s
Parteneri:
Cinema Mon Amour, Vila Ayan, Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta
Parteneri media:
Radio Romania Regional, Ardeal TV
--------------------------------------------
Despre LifeCall
 
LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a derula programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și de a oferi consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină pentru o alegere liberă a vieții pentru pruncul lor.
LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invită la informare și dialog pentru ca ei să nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau dacă cunosc pe cineva care poate ajunge în aceasta situatie să știe cum să intervină cu un sprijin concret.