CULTURA NE UNEȘTE


Dates and Hours:
Host:

Dobreni, str. Parau Horaita nr.153, 617155

About

Duminică - 21 Iunie 2020, Valea Celor Doisprezece va fi gazdă de cultură și învățătură. Asociația Geto-Dacii din Moldova își va pune corturile lângă satul nostru să ne învețe meșteșuguri, tradiții și artă din vremea geto-dacilor. 

Organizatorii promit o zi autentica plină de ateliere interactive și bucate alese din gastronomia geto-dacilor, romanilor și celților. Pregătesc din timp pentru noi, într-o atmosferă istorică:

 - Tirul cu arcul
 - Atelier de fierărie
 - Atelier de țesut
 - Atelier de pictură

 Prețul unui bilet pentru adulți este de 60 de lei, iar cel pentru copii mai mari de 7 ani este 30 de lei. Pentru bebeluși, căței (obligatoriu lesă și botniță) și purcei intrarea este liberă. În prețul biletului puteți alege unul dintre preparatele din meniu.

La lăsarea serii vom aprinde un foc de tabără în cinstea unei zile frumoase. Cântăm și dansăm împreuna cu Gili Barbu și ne vom înfrupta cu poftă dintr-un purcel la proțap. Participarea se va face pe baza rezevărilor pe care le puteți face printr-un mesaj pe Facebook sau la numărul 0741120012. Prețul biletului pentru concert este de 60 de lei.

 Pentru cei care doresc să campeze la noi în noaptea de 21 Iunie, prețul unui bilet pentru corturi este de 15 lei. 
 Ne dorim să fie loc pentru toată lumea, dar totul se va organiza în limita locurilor disponibile. 

Photos