20 ani la Piatra - conferință și lansare carte

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Str. Ştefan cel Mare Nr. 67, Piatra Neamt, Romania, 610016

Despre

20 ani la Piatra - conferință și lansare carte

ora 13:00, sala "Sergiu Celibidache" a Facultăţii:
-conferinţă de presă,
-lansarea cărţii aniversare "DOUĂZECI DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR MUZICAL LA PIATRA-NEAMŢ".

ora 18:00, sala "Calistrat Hogaş" a Consiliului Judeţean Neamţ: concertul aniversar, care, în fapt, va constitui deschiderea oficială a Stagiunii artistice 2018-2019, eveniment muzical complex organizat de câţiva ani,în colaborare, de Academia de Muzică "Gheorghe Dima", Extensia Piatra-Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte "Carmen Saeculare" Neamţ.

În prezent extensie a Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" Cluj-Napoca, Facultatea de Muzică din Piatra-Neamţ, instituţia de învăţământ superior muzical pietreană aniversează douăzeci de ani de la înfiinţare.
În ziua amintită va avea loc o serie de manifestări, care se doresc a fi o întoarcere în timp, la vremea când, în octombrie 1998, debutau primele cursuri teoretice ale Colegiului Universitar de Muzică, prima denumire sub care a funcţionat actuala Facultate.

De la ora 13:00, la sala "Sergiu Celibidache" a Facultăţii va avea loc o conferinţă de presă, urmată de lansarea cărţii aniversare "DOUĂZECI DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT SUPERIOR MUZICAL LA PIATRA-NEAMŢ".
De la ora 18:00, la sala "Calistrat Hogaş" a Consiliului Judeţean Neamţ se va desfăşura concertul aniversar, care, în fapt, va constitui deschiderea oficială a Stagiunii artistice 2018-2019, eveniment muzical complex organizat de câţiva ani,în colaborare, de Academia de Muzică "Gheorghe Dima", Extensia Piatra-Neamţ şi Centrul pentru Cultură şi Arte "Carmen Saeculare" Neamţ.