Alăptarea contează - proiecție de film și conferință

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033
Organizator:

Despre

Asociația Consultanților în Lactație din Romînia (ACLR) organizează evenimentul Alăptarea Contează - proiecție de film și conferință, în data de 8 iunie, la The Library Bar, Piața Petrodava, Piatra-Neamț, începând cu ora 10.

În cadrul evenimentului vom viziona filmul - Breastmilk, the Movie - Oare cum este să alăptezi?
De ce este laptele matern mai bun pentru copii, pentru mame, pentru familie, pentru nutriție, pentru sănătate și pentru societate?
Film premiat, cu incursiuni în realitatea familiilor ce alăptează, cu experți în alăptare... cu toate ingredientele pentru a fi un film ce merită văzut!

În deschiderea evenimentului vom organiza o mini-conferință susținută de Mihaela Niță, medic pediatru, IBCLC, președinta ACLR și Silvana Bârjovanu, membru ACLR, fondator Pentru tine, împreună! Sprijin pentru alăptare - Piatra Neamț.

Asociația Consultanților în Lactație din România (ACLR) susține activitatea consultanților în lactație certificați internațional, IBCLC, organizează cursuri pentru cei ce vor sa devină certificați, organizează evenimente și conferințe pentru sprijinirea, protejarea și promovarea alăptarii.
Principalul scop al asociației este acela de a promova alăptarea, prin oferirea informațiilor corecte, din partea persoanelor specializate, consultantii în lactație certificați internațional, IBCLC.

Evenimentul va avea loc în data de 8 iunie, la The Library Bar, Piața Petrodava, Piatra-Neamț începând cu ora 10.
Durata evenimentului va fi de 3 ore.
Participarea este gratuită, vă rugăm să confirmați prezența printr-un SMS la numărul de telefon 0746123684 sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Pentru tine, împreună! Sprijin pentru alăptare - Piatra Neamț
în care veți menționa numărul total de participanți, numele și prenumele lor.

Vă așteptăm cu drag!