Ateliere creative pentru copii


Data și ora:
Gazdă:

Bd. Republicii, nr. 15A, Piatra Neamt, Romania, 610005

Despre

Ateliere creative pentru copii

Începând din data de 23 februarie 2021, Filiala de Carte Străină organizează Ateliere creative pentru copii, dedicate primăverii şi tradiţiei de Mărţişor.
       În cadrul atelierelor, copiii vor confecţiona mărţişoare, folosind hârtie şi carton de mai multe culori, forme stilizate simbolizând primăvara, la care se va ataşa şnurul alb-roşu specific mărţişorului; de asemenea, vor confecţiona felicitări cu ornamente florale, unde vor insera versuri închinate anotimpului de primăvară, în variantă bilingvă (română–engleză, română–franceză, română-italiană), cu un limbaj accesibil, adecvat vârstei copiilor. La final se va organiza, la sediul flialei, o expoziție cu lucrări realizate de participanţi.
       Vor avea loc patru întâlniri, în perioada 23 februarie – 4 martie 2021, în zilele de marţi şi joi, în intervalul orar 15.00 –16.00 (marţi, 23 februarie; joi 25 februarie; marţi 2 martie; joi, 4 martie).
       Pot participa copii cu vârsta minimă de 6 ani. Din considerente legate de respectarea condiţiilor sanitare legale actuale, la fiecare atelier vor participa maximum cinci copii. 
       Înscrierea are loc la Filiala de Carte Străină. Taxa de participare (4 lei /atelier) acoperă cheltuielile necesare achiziţionării materialelor consumabile ce vor fi utilizate.
       Se va avea în vedere respectarea tuturor normelor de protecție împotriva COVID-19: distanțarea (un singur copil la masă), purtarea măștilor și a mănușilor, dezinfectarea spațiului de lucru.