Balul de Caritate Marile Sperante editia a VII a

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:

Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033

Despre

Balul de Caritate Marile Sperante editia a VII a

Clubul Rotaract Piatra Neamț a ajuns la a șaptea ediție a Balului de caritate “Marile Speranțe”, acesta desfășurându-se în fiecare an, în luna decembrie, luna cadourilor, a faptelor bune si a cadrelor feerice.

Scopul Balului de Caritate de anul acesta este achiziționarea unei platforme kinetice Mira, utilizată la tratarea printr-un joc video a copiilor diagnosticați cu afecțiuni neurologice, tulburări de comportament, tulburări psihice sau sindrom Down. Aplicația Mira conține mai multe exerciții care pot fi personalizate în scopul creării de programe individuale de recuperare. De asemenea ne dorim să putem achiziționa și alte obiecte necesare tratamentului acestor copii: Cușca Rocher, Tobii Comunicator.

Beneficiarul acestui proiect este Centrul de Recuperare de Zi pentru copilul cu dizabilități Piatra Neamt, cunoscut și sub numele de Sancta Maria. Acesta este unicul centru de stat din orașul Piatra Neamț cu acces gratuit la tratament pentru copiii cu probleme psihice și fizice. Tratamentele de care beneficiază în cadrul acestui centru îi ajută pe acești copii să își depășească propria condiție, să evolueze și să se integreze în societate.

În acest sens, vă invităm să fiți alături de noi în seara zilei de 8 decembrie 2018, începând cu ora 19:00, la Central Plaza Hotel, salonul Avangarde să petrecem o seară minunată și să ajutăm ca acești copii să aibă acces la tratament modern și performant.
Tombola cu premii surpriză și momentele speciale create pentru această seară nu vor lipsi. Veți avea ocazia de a lua parte la licitația unor tablouri realizate de artiști de renume din județul Neamț și alte obiecte surpriză.

De asemenea, tot atunci vom afla cine va câștiga cele 3 premii ale tombolei #cutiuta oferite de Călătorește cu Dragos - Agentie De Turism !

Toate acestea pentru o cauză nobilă, pentru a aduce valoare societății și vieții, pentru copiii de azi , adulții de mâine!
Vă așteptăm să petrecem o seară memorabilă împreună!

Prețul unei invitații este de 200 lei pana in 15 octombrie si 230 lei dupa 15 octombrie. Aceasta poate fi achiziționată de la membrii clubului Rotaract Piatra Neamț. Pentru mai multe detalii ne puteți scrie un mail la adresa contact@rotaractpiatraneamt.ro sau un mesaj privat pe pagina de Facebook, unde veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil de unul dintre voluntarii clubului.