Baschet pentru Toți 2019


Data și ora:
Gazdă:
Ștefan cel Mare, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

Nu scăpați nici anul acesta de o specială ediție BASCHET PENTRU TOȚI! Mult așteptatul concurs regional de streetball revine cu multe surprize atât pentru elevi, cât și pentru studenți! Pentru că tinerii au o viață din ce în ce mai lipsită de activitate fizică, ne-am gândit la cel mai interesant mod de a-i atrage spre mișcare.
Baschet pentru Toți este modul nostru de a aduce în orașul Piatra-Neamț o competiție de streetball, în care mai multe echipe (formate din 3 jucători + o rezervă opțional) concurează una împotriva celeilalte pentru a câștiga un loc în finala și, de ce nu?, să ne câștige unul dintre premiile la care oricine ar visa!
Concursul se adresează tinerilor, fete și băieți, ce se încadrează în categoriile U16 (născuți în anul 2003 sau mai tineri) și OPEN, așa că:
Fă-ți timp în zilele de 16-17 noiembrie, formează-ți echipa și ne dăm întâlnire la Sala de Sport a Colegiului Național "Calistrat Hogaș"!
Pentru înscrieri stați cu ochii pe paginile noastre pentru că în curând vom publica formularul de înscriere online!
Și, pentru că am promis o ediție plină de surprize, suntem entuziasmați să vă anunțăm că anul acesta participarea este GRATUITĂ! Lucru posibil doar cu ajutorul fantasticului program START ONG!
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Te-am convins??? Pentru alte detalii, vă așteptăm cu întrebări pe pagina eventului!
#StartONG #KauflandRomania #Actfortomorrow #Implicareafacediferenta #CLTfamily #CLTevents #fâșneț"

Fotografii