Bicaz Kayak Fest 2019


Data și ora:
Gazdă:

Barajul Bicaz, Bicaz, Romania
Organizator:

Despre

Pe 15 si 16 Iunie 2019 iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc a V-a editie a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:
Sambata 15 Iunie 2019 ora 10 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton :

Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) si retur.
Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu intoarcere si retur in dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).
Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.
Duminica 16 Iunie 2019 incepand cu ora 11, cei care mai au energie si vor sa castige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling si sprint. Festivitatea de premiere este programata in jurul orei 14.

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului National Ceahlau si de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant!

Cum a fost la celelalte editii puteti vedea in video urmator:
https://www.youtube.com/watch?v=tMRhnD0BC1I&t=83s&fbclid=IwAR2Gw1qmpVhZoBt1gdAnoLaATr8kXV3UCEL54o3PwNpkZsg2h5ZMKW10Gng

Va asteptam sa padelam impreuna la Bicaz!

Fotografii