Campionatul National De Dans Sportiv pe Sectiuni 2020


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Viteazul, Piatra Neamt, Romania
Organizator:

Despre

Perla Moldovei, orasul Piatra Neamţ, vă invita în perioada 29 februarie – 1 martie 2020, la Sala Polivalentă din municipiul Piatra-Neamț, să luaţi parte la un regal al dansului sportiv: Campionatul Naţional de Dans Sportiv - Romanian Dance Festival 2020 , Piatra Neamț
Evenimentul realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Neamt in calitate de partener principal

Organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance din Piatra-Neamţ, concursul va reuni la start cele mai bune perechi de dansatori sportivi din ţară, perechi care vor concura pentru primele două poziţii din clasament de la fiecare categorie , urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale şi Europene.

În anul 2020, pentru stabilirea ierarhiei naţionale la secţiunile standard şi latino pentru toate categoriile de vârstă, cea de-a XXIX-a ediţie a Campionatelor Naţionale de Dans Sportiv pe Secţiuni se va organiza în moderna Sală Polivalentă din Piatra-Neamţ, în perioada 29 februarie – 1 martie 2020.

Prin intermediul acestui eveniment, Piatra-Neamţ va reuni sub cupola Sălii Polivalente peste 1500 de sportivi din peste 150 de cluburi membre ale FRDS.Vor sosi sportivi din oraşe precum: Bucureşti, Braşov, Timişoara, Oradea, Galaţi, Bacău, Suceava, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Constanţa, Satu Mare, Baia Mare etc).
Competiţia va fi jurizată de cei mai valoroşi arbitri internaţionali, cu o vastă experienţă în domeniu.Video by RomanTV

Sunt aşteptaţi să concureze la acest grandios eveniment peste 1.000 de sportivi cu vârste cuprinse între 6 ani si 60 de ani. Se vor decerna nu mai puţin de 17 titluri de campioni naţionali, la cele două secţiuni şi nouă categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani, Senior I, Senior II, Senior III.
Ţinând cont de faptul că în top 25 mondial sunt nu mai puţin de 6 perechi din Romania (la cele doua sectiuni: standard si latino americane) ne aşteptăm la o atmosferă incendiară.

Sportivii calificaţi în faza finală vor avea plăcerea să danseze pe muzica live, interpretată de binecunoscuta formație de muzică de dans sportiv, care concertează la cele mai mari competiţii de gen: „Boris Myagkov Bands”.
Toți sportivii visează să poată dansa pe muzica interpretată de această trupă minunată, dar nu și-au imaginat că li se va îndeplini acest vis in România, la Piatra-Neamț. De altfel, această trupă este pentru a doua oară în România, prima dată fiind invitată anul trecut, tot la Piatra-Neamţ.
Competiţia va fi jurizată de cei mai valoroşi arbitri internaţionali, cu o vastă experienţă în domeniu și va începe, în fiecare din cele doua zile, de la ora 9:00, iar galele finale se vor desfăşura începând cu ora 18:00.

sursa: Municipiul Piatra-Neamț

#ConsiliulJudeteanNeamt
#PrimariaMunicipiuluiPiatraNeamt
#RomanianDanceFestival
#CampionatulNationalDeDansSportiv
#PiatraNeamt2020
#RaysDance #DanceEnergy

Dans / Potrivit pentru copii / Spectacol de dans / Muzică dance / Dans de societate

Fotografii