Când mă fac MARE - teatru pentru copii și lansare de carte

Lansare de carte  |  Teatru

Data și ora:
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

Zi de zi de la 3 ani până la 18, dimineața la opt și apoi înapoi la prânz, am trecut pe lângă Teatrul Tineretului din Piatra Neamț cu ochii la el. E ceva magnetic la clădirea compactă, cu acoperiș îndrăzneț, geamuri multe, mari și mici, înconjurată de atâta verdeață și cer senin.

Am și intrat de câteva ori, la câte-o piesă de teatru cu mama sau cu prietenii, la vreo festivitate sau expoziție. De fiecare dată m-a frapat mirosul de loc aparte, de catifea și parfum discret, praf de cretă, izul de poveste nerostită, de mister din spatele cortinei.

Vă mărturisesc că niciodată nu am visat să urc pe scena acestui teatru, care pentru mine a rămas și vă rămâne pentru totdeauna magic.

Când am trimis o întrebare timidă, acum câteva săptămâni, în mesageria Teatrului Tineretului, aveam inima cât o furnică. Deschiderea cu care am fost întâmpinată, bucuria oamenilor de acolo de a oferi ceva frumos copiilor din Piatra Neamț, entuziasmul lor pentru comunitate mi-au crescut inima la loc în cinci minute, ba cred c-a dat și pe afară puțin.

Așadar pot să vă anunț cu entuziasm maxim că pe 16 august, vineri, de la ora 17.30, vom juca pe scena Sălii Mari a Teatrului Tineretului din Piatra Neamț piesa “Când mă fac MARE”, cu Ema și cu Eric. Alături de mine vor fi, ca de obicei, cele două minunate din Trupa Sufletos.

Prețul de acces este simbolic: 10 lei. Copiii sub 2 ani nu plătesc, vor fi ținuți în brațe (nu vor avea loc alocat). Bilete găsiți aici: https://www.bilete.ro/cand-ma-fac-mare/cand-ma-fac-mare-16-aug-2019/

Vom aduce la spectacol și toate cărțile scrise de mine, la preț redus, ca să avem prilej de autografe și povești după spectacol. Va fi și romanul cel nou, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat, plus cărțile lansate anterior.

Abia aștept să văd Sala Mare plină, va fi un vis nevisat împlinit!
Mulțumesc, Teatrul Tineretului Piatra Neamt, aștept cu mare nerăbdare să ne vedem!

Fotografii