Climate Talk


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Climate Talk

Schimbările climatice afectează toate regiunile lumii. 
Mulți dintre noi am văzut – și poate chiar am simțit – efectele #schimbărilorclimatice. Nu este vorba însă numai despre condiții meteorologice extreme, ca inundații, secetele și uragane. Transformările mai lente și mai greu de observat prin care trece clima pot schimba complet modul în care trăim.
Alături de invitații noștri, vom dezbate cât de grave sunt schimbările climatice și cum contribuim la atenuarea acestora.
#BeTheChange 
Este nevoie de o comunitate de oameni responsabili, cu roluri bine asumate, idei multe și o singură dorință: împreună să creăm un viitor mai bun pentru generațiile viitoare!
>> Corina Murafa - Managing Director Ashoka Romania
>> Diana Stafie - Foresight @Future Strategist 
>> Gratian Mihailescu - Founder @UrbanizeHub 
>> Hanny Bratu Ciocazanu - Marketing & Fundraising Manager @WWF Romania 
>> Adina Huma - Co-founder R-Create
Be the change!
Înregistrează-te aici ==> https://climathon.climate-kic.org/piatra-neamt
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Programul #Climathon, o mișcare globală organizată la nivel local, care oferă autorităților publice și cetățenilor oportunitatea de a-și uni forțele. Acest eveniment este organizat în colaborare cu EIT Climate-KIC (organism al Uniunii Europene), o comunitate europeană de cunoaștere și inovare, care militează pentru o societate prosperă, incluzivă, rezistentă la schimbări climatice, bazată pe o economie circulară, cu zero emisii de carbon. Aceștia și-au asumat misiunea de a contribui la protejarea mediului înconjurător și dezvoltarea unui mod de viață sustenabil.
Înregistrează-te aici ==> https://climathon.climate-kic.org/piatra-neamt
** Acest talk este organizat în cadrul evenimentului Climathon Piatra Neamț.