Club de Dj


Data și ora:
Gazdă:

Piața 22 Decembrie nr 16, Piatra Neamt, Romania, 610007

Despre

Club de Dj

Acest Club este unul de INITIERE si se adreseaza acelor persoane care nu au mixat niciodata, dar sunt atrase de aceasta meserie si vor sa o invete corect. La cursul de INITIERE se lucreaza clasic pe un pupitru de Dj format din 2 Pick -up - uri Technics turntable SL 1210 mk2 , un mixer Allen & Heath Xone 32 si un program Serato Scratch live SL 1 .

Participantii vor invata comenzile de baza ale aparatelor, precum si reguli minime de mixat.

Scopul clubului este de a-i invata pe participanti sa opereze la nivel BASIC un pupitru de Dj, sa identifice corect “Timpul 1”, “Fraza Muzicala”, diferentele de BPM dintre piese si sa fie in masura sa sincronizeze doua piese cu acelasi BPM, facand treceri simple dar sincronizate, manual, fara SYNC. Totodata, pe toata durata atelierului, fiecare participant este invatat cum sa se foloseasca in principal de auz pentru a mixa corect. Acest atelier este punctul de plecare catre meseria de Dj, pune bazele acestei meserii in mod corect.

Coordonator atelier
Raducanu Adrian AKA AdrianR
- Dj si Meloterapeut cu peste 10 ani experienta in domeniu .

Locuri limitate - doar pe baza de programare telefonica !
Cost 50 de lei de persoana !

La cerere - pentru cei care doresc sa invete la un nivel profesionist aceasta meserie sau nu au unde sa isi dezvolte cunostintele in practica , se poate opta pentru atelier individual , unde va putea experimenta tehnici si elemente de mixat la un nivel mult mai avansat !

Fotografii