Clubul de Muzica 16 ani +


Data și ora:
Gazdă:

Piața 22 Decembrie nr 16, Piatra Neamt, Romania, 610007

Despre

Dedicat iubitorilor de muzica !

- Dezvoltare si exprimarea emotionala sta la baza acestui atelier
- Pregătirea corporală pentru a putea transmite gestual vibrația sunetului prin exerciții de reacție de tip inițiere-inhibiție care dezvoltă concentrarea, exerciții de memorizare, de exersare a atenției, a auzului muzical dar și a intonației sunt elemente-cheie ale atelierelor.
- Audiția activă, improvizația la pian și instrumente de percuție, dialogul muzical completează imaginea acestor ateliere în care suntem inițiați în practica muzicală în mod activ.
- Este joc și creativitate, joacă și studiu, explorare, multă muzică și energie pozitivă.
Tehnici folosite :
- Muzicoterapie - Poate fi definită ca o terapie non-verbală care utilizează sunetul si muzica , sub toate formele sale , în vederea promovării, mentinerii și restaurării sănătății mentale , fizice , emoționale și spirituale .
- Muzica are multiple calităti non-verbale , creative , emotionale si structurale . Aceste calităti sunt utilizate în relatia terapeutică pentru a facilita contactul , interactiunile , constientizarea de sine , întelegerea , exprimarea emoțiilor , comunicarea și dezvoltarea personală

-Vocaloterapie - Terapie prin vocale .
- Utilizarea vocalelor A, Ă , E, I, Â, O, U ne poate transforma in bine intreaga viata .
Metoda de utilizare a vocalelor este simpla, eficientă , naturală si fara nici un fel de contraindicatii . Important este ca la inceperea exercitiuliu sa fim cat mai relaxati.

Ritmoterapie - ( ritm + terapie )
- Procedeu terapeutic prin exercitii ce ajuta la refacerea ritmului functional perturbat patologic , in balbaiala , stari spastice , ticuri
- Terapie psihica si fiziologica , constand in exercitii de restructurare a ritmului functional perturbat patologic .

Socializarea - “reprezinta procesul psihologic de transmitere, asimilare a atitudinilor, valorilor, conceptelor sau modelelor de comportare specifice unui grup sau comunitati in vederea formarii, adaptarii si integrarii sociale a unei persoane. In acest sens, socializarea este un proces interactiv de comunicare, presupunand dubla considerare a dezvoltarii individuale si a influentelor sociale, respectiv modul personal de receptare si interpretare a mesajelor sociale si dinamica variabila a intensitatii si influentelor sociale.” (“Dictionar de Sociologie”, Lazar Vlasceanu&Zamfir Catalin, Ed.Babel, Bucuresti, 1993)

- Cost atelier 50 lei / persoană
- Limita de varsta : 16+
- Locuri limitate , doar pe bază de programări telefonice - 0745288043

Coordonator :

Meloterapeut Raducanu Adrian Aka Dj AdrianR :
Absolvent - al programului de master din cadrul Facultatii de
Muzica , Brasov , program Meloterapie !
- al liceului de Arta Victor Brauner , sectia Teorie
Muzicală !
Dj si organizator de evenimente muzicale cu o experienta de peste 10 ani in domeniu !

La cerere atelierele se pot reprograma , minim 3 participanti

Fotografii