Clubul lui Mickey


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamt, Romania, 610101
Organizator:

Despre

Clubul lui Mickey
Spectacol Muzical de Mascote si Personaje
(adaptare dupa Clubul lui Mickey @Disney)

Distributia:
Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Claunela, Prezentator
Scenariul: Ionela Petri
Regie si scenografie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Decoruri : Florin Suciu
Producator: Golden Party

Mickey este cel mai indragit personaj al copiilor, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Vino alaturi de Mickey si prietenii lui in cea mai nostima aventura.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de aventura si pentru a serba ziua prietenului lor Mickey. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si il vor ajuta pe Goofy sa devina un super DJ.
In Clubul lui Mickey te asteapta o lume plina de surprize si multa, multa distractie alaturi de invitatii surpriza!
Radem-Dansam-Si ne jucam timp de 60 minute.

Spectacol pentru audienta: prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)
Durata spectacolului: 60 minute
Locatia : Cinema Dacia Piatra Neamt
Biletele se gasesc online pe site-ul Bilete.ro, Oficiile Postei Romane, Magazinele Germanos/Telecom si la casa de bilete a salii de spectacol

PRET BILETE:
VIP: 35 lei
Categoria I: 25 lei
Categoria II: 19 lei
Categoria III:12 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇