Crawl.Walk.Run - Proiect Inteligență emoțională - Piatra Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Proiectul Crawl. Walk. Run are ca temă inteligența emoțională, fiind un proiect adresat liceenilor (14-18 ani). Este structurat în 2 sesiuni, care se vor desfășura în data de 30 Martie. Cele 2 teme care vor fi discutate în cadrul sesiunilor sunt: Inteligența emoțională și Identificarea unor moduri de gândire greșite și schimbarea lor într-un mod de gândire corect.

Scopul nostru este ca participanții, prin participarea la acest proiect, să-și sporească abilitățile de comunicare, să-și găsească încrederea de sine, curaj să-și exprime opiniile, să aibă posibilitatea de a-și antrena imaginația în scop productiv, cum ar fi găsirea unor soluții optime la problemele de zi cu zi.

Evenimentul va începe la ora 10:30 cu o sesiune de cunoaștere și se va încheia la 16:30 cu un mini concurs la care se vor oferi premii câștigătorilor. De asemenea, la final, participanții vor avea ocazia de a se înscrie în echipa Comunității Școala de Valori Piatra Neamț.

* Dacă ești licean, te invităm să te înscrii gratuit la proiect, completând formularul: https://goo.gl/forms/kcs7unPtb4Qe6I9C2.

* Locurile sunt limitate, selecția participanților se va face în funcție de ordinea înscrierilor.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Crawl. Walk. Run este un prim proiect dezvoltat de o echipă de liceeni din Piatra Neamț care își doresc să creeze, împreună cu Școala de Valori, o comunitate locală de tineri autonomi, responsabili și conștienți de sine, care creează la rândul lor oportunități de dezvoltare pentru colegii de generație. Școala de Valori susține inițiativa Crawl. Walk. Run, ca punct de start al unei colaborări ce va aduce în comunitatea din Piatra Neamț un nou suflu în educație.