Cupa TCE 3 Brazi/Cupa Municipiului Piatra-Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului, no 1, Piatra Neamt, Romania

Despre

Cupa TCE 3 Brazi/Cupa Municipiului Piatra-Neamț

Asociația Sportivă Club Ecvestru „Costache Lupu“ Piatra Neamț îi anunță pe toți iubitorii sporturilor hipice din județul Neamț și din întreaga țară că în acest moment Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ Piatra Neamț este cum nu se poate mai bine pregătită pentru găzduirea competițiilor sportive programate aici de Federația Ecvestră Română.

Astfel, în perioada 13-16 august 2020 vor avea loc Cupa TCE 3 Brazi, ediția a XI-a– sponsorizată integral de către Grupul de Firme TCE 3 Brazi – și Cupa Municipiului Piatra Neamț, ediția a XXIII-a – al cărei fond de premiere este asigurat de către Consiliul Local și Primăria municipiului Piatra Neamț.

În perioada 21-23 august se vor desfășura întrecerile din cadrul Concursului Național de Sărituri peste Obstacole „Trofeul Virgil Bărbuceanu“ – sprijinit integral de Consiliul Județean Neamț – și Cupa Fermierului, ediția a IV-a – susținută de către fermierii din comunele Girov, Ștefan cel Mare, Dochia și Dragomirești.

Din păcate, din cauza pandemiei, întrecerile ecvestre se vor desfășura fără prezența publicului spectator, în tribune având acces doar sportivii, antrenorii, arbitrii, oficialități locale și județene, sponsori, părinți ai sportivilor și membrii legitimați ai ACSE „Costache Lupu“.

Totuși, toți doritorii vor putea urmări transmisiile on-line care vor fi făcute pe YouTube și Facebook, pe pagina Foto-Video ZOOM.