Curs Public Speaking Piatra Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Piata Petrodava, nr. 1-3, Piatra Neamt, Romania, 610033

Despre

Oriunde te-ai uita se pare că oamenii de succes sunt cei care se pot ridica și pot ține un discurs convingător in fața altor oameni.
Poți să ai cele mai grozave idei și cel mai valoros mesaj, dar toate acestea sunt total inutile dacă atunci când vrei să le expui nu reușești să te conectezi cu oamenii și să te faci ascultat.
”Dintre toate talentele oamenilor, nici unul nu este mai prețios decât darul oratoriei.” Winston Churchill
Sunt persoane care consideră că dacă au vorbit unei audiențe și pot să o mai facă oricând sunt deja buni vorbitori. Dar lucrurile nu stau chiar așa. Pentru a deveni un bun vorbitor în public trebuie să fii onest cu privire la locul în care te afli în acest moment. A fi un bun vorbitor în public nu este un drum ușor.
În public speaking la fel ca în orice al domeniu în care acționăm și vrem să devenim buni, există un proces prin care este necesar să trecem.
Și după cum au constatat participanții de la edițiile cursului desfășurate până acum, public speakingul este de asemenea un proces profund de dezvoltare personală și de descoperire și depășire a credințelor limitative.

Te invit să intri într-un proces de 3 săptămâni pentru dezvoltarea abilităților de public speaking prin parcurgerea modelului nivelurilor de public speaking.
Niveluri în public speaking ne oferă un model puternic, prin care putem înțelege și exersa evoluția abilităților de vorbire în public.
Chiar dacă este un model liniar, învățatea nu va fi așa. Odată ce vei înțelege modelul, poți crește mai repede, poți parcurge câteva niveluri simultan. În cadrul cursului vom învăța și evolua liniar și neliniar, într-un mediu sigur și încurajator, cu exerciții și practică pentru dobândirea graduală a abilităților necesare fiecărui nivel de evoluție, cu feedback din partea echipei și a trainerului.

Cum vom lucra?
Ne întâlnim începând cu 12 februarie 2019, în fiecare marți, de la ora 17:30, timp de 3 săptămâni și lucrăm timp de câte 3 ore + o pauză de 15 de minute. Vom studia și vom exersa toate elementele care țin de alcătuirea unui discurs, de folosirea vocii și coordonarea limbajului corporal.
Fiecare participant va primi feedback individual din partea trainerului, pentru 2 texte de discurs de 3min fiecare, va susține 2 discursuri filmate, pe care le va exersa trecând prin fiecare etapă de finisare și dobândirea graduală a abilităților și încrederii necesare fiecărui pas de evoluție.
Fiecare participant va primi caiet de curs.
Grupul va fi alcătuit din maxim 10 persoane dedicate dezvoltării personale.
Înscrierea pe https://goo.gl/forms/yp5ciXi1i7r5KXrg2
3 întâlniri săptămânale
3 ore fiecare întâlnire + 15 min pauză de ceai/ cafea
În fiecare marți de la ora 17:30
Începând cu 12 februarie 2019
Hotel Central Plaza Piatra Neamț
Investiția ta – 400lei