De-a v-ați ascunselea cu luna @La Caiace

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Bilete:
Intrare gratuită
Gazdă:

Batca Doameni Nr 2, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Vino La Caiace să admiri cea mai lungă eclipsă totală de Lună a secolului! 103 minute de beznă. În noaptea de 27-28 iulie, Luna plină va fi acoperită în totalitate preț de 103 minute, aceasta fiind cea mai lungă din secolul XXI.
Eclipsa va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”. Astronomii estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României). Mai mult, în noaptea „magică” au loc atât fenomenul de Lună Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ.
Atmosferă relaxantă, foc la tabără, muzica chill, lume liniștită! În această seară nu se va ieși cu caiacul (MOONLIGHT KAYAKING)!

Fotografii