Dialogurile Transform Piatra Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru cel Bun 19, Piatra Neamț, Romania

Despre

Ce îmi doresc de la viitorul meu? Ce job mi se potrivește cel mai bine? Ce satisfacții îmi oferă acest job? Va mai exista meseria mea peste 10 ani? Iar șirul poate continua. Sunt doar câteva exemple de întrebări pe care orice licean ar trebui să și le pună în parcursul său educațional. Sunt întrebări ce au la bază nevoia tinerilor de a fi orientați profesional și de fi conectați cu specialiști în diverse domenii. Pornind de la această nevoie, Asociația 11even împreună cu liceeni parte a programului Creatori de viitor și cu sprijinul Kaufland România, vrem să oferim cadrul necesar prin care să răspundem acestor întrebări.

Așa au luat formă Dialogurile Transform, evenimente ce pun față în față creatori de viitor, liceeni interesați să-și creezi un spectru cât mai larg și informat al viitorului lor profesional și creatorii de prezent, cei care performează și schimbă societatea de astăzi.

În cadrul Transform Piatra Neamț vom aduce în fața liceenilor, în data de 17 aprilie, ora 13:00, în sala de festivități a Colegiului Național "Calistrat Hogaș", pe următorii creatori de prezent:

Raluca Ciucanu - Antreprenoare
Ionuț Ștefănescu - Profesor de arte marțiale, orientare montană și de fotografie
Adrian Iordache - Director parc industrial

Participarea la eveniment este gratuită în limita celor 120 de locuri disponibile.

Evenimentul din Piatra Neamț este organizat de liceeni parte a programului Creatori de viitor, cu susținerea direcțiunii Colegiului Național Calistrat Hogaș. Aceștia sunt: Ovidiu Mihăilescu, Daniela Popa, Cristiana Prună, Cristina Apopei, Daniela Acatrinei, Sânziana Gondor, Andreea Iacoboaia și Andrei Asavei.