Dialogurile Transform Piatra Neamț


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare, nr. 4, Piatra Neamt, Romania, 610101

Despre

Dialogurile Transform Piatra Neamț
Ce îmi doresc de la viitorul meu? Ce job mi se potrivește cel mai bine? Ce satisfacții îmi oferă acest job? Va mai exista meseria mea peste 10 ani? Iar șirul poate continua. Sunt doar câteva exemple de întrebări pe care orice licean ar trebui să și le pună în parcursul său educațional. Sunt întrebări ce au la bază nevoia tinerilor de a fi orientați profesional și de fi conectați cu specialiști în diverse domenii. Pornind de la această nevoie, Asociația 11even împreună cu liceeni parte a programului Creatori de viitor și cu sprijinul Kaufland România, vrem să oferim cadrul necesar prin care să răspundem acestor întrebări.

Așa au luat formă Dialogurile Transform, evenimente ce pun față în față creatori de viitor, liceeni interesați să-și creezi un spectru cât mai larg și informat al viitorului lor profesional și creatorii de prezent, cei care performează și schimbă societatea de astăzi.

În cadrul Dialogurilor Transform Piatra Neamț vom aduce în fața liceenilor, în data de 14 octombrie, ora 11:00, la Colegiul Național ,,Petru Rareș" pe următorii invitați:
- Loredana Dinu - Director Asociația de Sprijin Comunitar ACS
- Victor Purice - Director Cinema Dacia

Dialogurile Transform Piatra Neamț este organizat la inițiativa următoarei echipe de liceeni: Bianca Savin, Aurelia Dinu, Letiția Asavei, Ovidiu Mihăilescu, Emilia Toma, Andrei Asavei. Mulțumim și domnului director Oniciuc Dan, doamnei director adjunct Jora Claudia precum și doamnei profesoare Mitrea Loredana pentru sprijinul oferit în organizarea evenimentului.

Fotografii