Direcția 5 la Piatra Neamț: Muzică, flori și poezie


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamt, Romania, 610101
Organizator:

Despre

Directia 5 – Turneu national cu 13 spectacole, plus un supershow la Sala Palatului pe 22 octombrie.
Una dintre cele mai prolifice trupe pop rock din Romania, Directia 5, va invita in aceasta toamna la Sala Palatului la un concert eveniment ca un buchet multicolor de flori.
Dupa un turneu national care include 13 orase, pe 22 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, Directia 5 va invita sa descoperiti noul lor album “Muzica, Flori si Poezie”, intr-un spectacol plin de emotii dar si de super hiturile trupei care a reasezat baladele de dragoste in topurile muzicale.
Intr-o vreme in care multi uita puterea cuvantului, versurile pieselor Directia 5 sunt poezia care spune povestile noastre de dragoste, iar muzica lor descrie armonie si echilibrul. Pe 22 octombrie, va veti intalni cu un spectacol in care va fi vorba despre amintirile si emotiile voastre traite pe hiturile Directia 5, dar va mai fi si despre bun simt, energie pozitiva si decenta- valori din ce in ce mai rar prezente in spatiul public.

Sala Palatului, 22 octombrie, MUZICA, FLORI, POEZIE - Directia 5- Un nou album, multe hituri de peste ani, doua ore de muzica si infinite emotii.

Pentru fanii din tara, iata orasele si datele in care puteti vedea acest show: Targoviste - 1 octombrie, Drobeta Turnu Severin- 6 octombrie, Targu Jiu – 7 octombrie, Alba Iulia – 8 octombrie, Arad - 9 octombrie, Zalau- 10 octombrie, Botosani - 19 octombrie, Piatra Neamt- 20 octombrie, Constanta - 22 octombrie

Turneul national Directia 5, precum si spectacolul de la Sala Palatului sunt produse de Sublime, biletele se gasesc pe sublime.ro