Dragobetele inspiră fetele - Atelier de Caligrafie


Data și ora:
Gazdă:
Piatra Neamț, Romania

Despre

Dragobetele este dupa cum se stie, simbolul iubirii romanesti. Pentru ca iubirea, la inceput de primavara capata forme noi, prospetime si culoare, merita scrisa, caligrafiata si de ce nu, expediata celor pe care ii iubesti.

Te astept la "Atelierul de Caligrafie si Arta la plic" pentru a descoperi tainele iubirii pentru scrisul frumos si aerul iubirii romanesti de odinioara.
Vei avea ocazia sa scrii poate pentru prima data cu tocul si penita, cu cerneala din calimara si cu bucuria de a te iubi in primul rand pe tine, dovada fiind timpul special, placut si relaxant pe care ti-l oferi astfel.

In era digitala vom reinventa comunicarea eleganta, nobila si personala. Plicul va imbraca haine de sarbatoare si va fi mesagerul iubirii pentru frumosul ce-l ai si il oferi.
Daca esti posesoarea unui pachet VIP sau PREMIUM, te invit sa ne cunoastem sau sa ne revedem. Abia astept sa-mi povestesti despre progresul sau provocarile exersarii caligrafice si m-as bucura sa te ajut daca ai nevoie. Tu beneficiezi si de o oferta speciala de pret.
Nu astepta iubirea inainte de a ti-o oferi, nu cere inainte de a darui, nu ezita inainte de a actiona. Asculta-ti inima!

Vei beneficia de toate materialele necesare, de ghidare si indrumare pentru a realiza primele litere caligrafiate si de a le pune intr-o forma de felicitare sau scrisoare. Daca ai si tu instrumentele tale speciale pentru scris sau pictura, pe care ai vrea sa le folosesti, ia-le cu tine, iti vor prinde bine.
Investitia ta este de
3 ore din timpul tau si 150 lei.
! Daca vii insotita de inca o persoana sau daca ai deja Cursul si Kitul de la Terapie prin Caligrafie, TU beneficiezi de ofeta de fidelitate si reducere, platind doar 100 lei.

Fiind un atelier practic, cu timp si atentie pentru fiecare participant si pentru a respecta masurile de distantare, locurile sunt limitate.
Inscrierile se fac completand formularul de mai jos.
https://forms.gle/J7QNuC6zGEzbjtix6

Sunt Gabriela Zama, psihoterapeut, coach si slujitor pasionat al artei caligrafice si te felicit pentru interesul de a citi pana aici si de a raspunde invitatiei de a celebra impreuna iubirea, frumosul si creativitatea. Voi fi gazda si ghidul tau in aceasta calatorie caligrafica.
- Atelierul se desfășoară în Piatra Neamț.
Persoanele inscrise vor primi detalii suplimentare.
Ai o intrebare?
Poti trimite mesaj privat pe pagina Terapie prin Caligrafie sau la tel 0740 179 169.

Fotografii