Eco Brunch în Ținutul Zimbrului


Data și ora:
Gazdă:
DN15F, Agapia 617010, Romania
Organizator:

Despre

EcoBrunch în destinația de ecoturism Ținutul Zimbrului, la Agapia

Vă invităm în Ținutul Zimbrului pentru a vă bucura sufletul și papilele gustative alături de oamenii locului, petrecând o zi de toamnă în inima naturii. Livada de meri de la marginea pădurii este unul din acele locuri perfecte pentru a petrece o zi perfectă alături de cei dragi.
Pregătim un meniu divers, colorat și gustos, din care nu lipsește borșul cu hribi sau celebrul proțap, sucurile naturale sau prăjiturile de casă.

După o masă copioasă merge perfect o plimbare în natură. Așa că vom descoperi împrejurimile pensiunii într-o drumeție ghidată.

Din program fac parte și ateliere de tors alături de unul din meșterii populari din zonă. De asemenea, cei mici, dar și cei mai mari, vor putea picta pe palețelele de lemn realizate tot local.

Vom avea și expoziții cu vânzare de produse locale, printre care amintim: sucul de cătină, dulcețuri, siropuri, miere, podoabe croșetate, lumânări lucrate manual.
Dar nu vă spunem tot, pentru a mai păstra și câteva suprize.

Faptul că se anunță o zi perfectă o demonstrează și evenimentul de anul trecut din aceeși locație. Vă lăsăm câteva cadre chiar aici: https://www.facebook.com/media/set/...
Biletele se pot achiziționa de pe platformele:
Booktes: https://booktes.com/bilet/ecobrunch-in-tinutul-zimbrului
My Transylvania: https://booking.mytransylvania.ro/.../ecobrunch-in...