Expoziție și atelier de caligrafie


Despre

Terapie prin Caligrafie
Expozitie si Atelier de Caligrafie

Expozitie de Caligrafie, sambata, 5 septembrie 2020, intre orele 15-19
- Expozitia va contine lucrari de arta caligrafica realizate 100% manual cu tocul, penita si cerneala speciala pentru caligrafie, intr-un stil clasic, folosind Caligrafia Copperplate.
- Pot fi admirate si achizitionate, tablouri, obiecte decorative, Cadouri Caligrafiate si personalizate, realizate si la comanda.
- Expozitia contine si materiale speciale pentru Caligrafie, tocuri de colectie clasice sau moderne, Kituri pentru incepatori, incluzand un WorkBook ce cuprinde manualul cu toate informatiile si exemplele necesare, Caiet de lucru, toc, penita si cerneala.
Atelierul de Caligrafie Copperplate, sambata 5 septembrie 2020, intre orele 15-16, se adreseaza persoanelor pasionate de frumos care doresc sa re/descopere placerea scrisului de mana, folosind instrumentele clasice. 
Participantii vor avea la dispozitie pentru a exersa, toc oblic, penita, calimara cu cerneala,foi speciale pentru caligrafie si toate indicatiile necesare pentru a experimenta aceasta arta. 
Deasemenea, isi vor putea personaliza lucrarea, folosind ceara si sigilii.
Ghid și facilitator al acestui parcurs va fi Gabriela Zama, caligraf, psihoterapeut, coach si slujitor pasionat al artei caligrafice. Organizeaza cursuri de caligrafie pentru adulti si copii, Lectii de caligrafie online, lucrari speciale si cadouri caligrafiate unicat, la comanda.
Lucrarile ei pot fi admirate pe pagina Facebook de prezentare, Terapie prin Caligrafie.
Ea va pune în armonie instrumente si tehnici studiate si exersate cu dăruire, pentru a va fi de folos spre invatare si delectare, partcipantilor.
- Atelierul se desfășoară în Piatra Neamț.
- Fiind un atelier practic, cu timp si atentie pentru fiecare participant, locurile sunt limitate si pentru a respecta masurile de distantare.
Inscrierile se pot face pe pagina Terapie prin Caligrafie, prin mesaj privat cu textul “VREAU SA PARTICIP” precum si numele dvs, numarul de telefon si varsta, 
sau prin acelasi mesaj la tel 0740 179 169
Atelierul se adreseaza pasionatilor de frumos, creativitate si dezvoltare personala, dornici sa exploreze la nivel de incepatori, arta caligrafica. Varsta minima: 14 ani. 
Va asteptam!