Fotbal cu... jucării pentru copii


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre


Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț își doresc să organizeze și în acest an evenimentul „Fotbal cu … Jucării pentru copii”. Dacă în anii 2018 și 2019 evenimentul a avut loc în Sala Ceahlăul din Piatra-Neamț, anul acesta, cu sprijinul primăriei pietrene, au decis să mute evenimentul în stradă, pentru a putea avea publicul aproape.

DUMINICĂ, 13.12.2020, de la ORA 12:00, pe strada Piața Ștefan cel Mare, între Hotel Ceahlău și Teatrul Tineretului, în fața Parcului Central, se va juca un meci demonstrativ între echipele Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț și CSM Ceahlăul Piatra-Neamț. Partida va avea două reprize a câte 25 minute fiecare.

Regulament pentru spectatori!

De fapt, voi - SPECTACTATORII sunteți cei care dați consistență și realizați scopul evenimentului, pentru că jucăriile și dulciurile care vor ajunge la copiii Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” Piatra-Neamț, vor fi DONATE DE CĂTRE VOI!
Jucăriile de pluș trebuie ținute în mâini de spectatori, iar în momentul marcării unui gol din meciul demonstrativ SĂ LE ARUNCE PE TEREN. Dacă nu se marchează gol în timpul meciului, atunci jucăriile se vor arunca la finalul meciul. De asemenea, dulciurile și jucăriile pot fi lăsate de doritori într-un loc amenajat special.
 Vă rugăm ca pe toată durata evenimentului să purtați mască și să păstrați distanța față de ceilalți spectatori. 
Pentru a ne bucura cu toții de eveniment.