CONCERTUL EXTRAORDINAR PENTRU ANUL NOU 2020


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mihai Viteazul, Piatra Neamt, Romania
Organizator:

Despre

Pe 18 ianuarie 2020, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț, începând cu orele 18.00, va avea loc cel mai grandios concert indoor din nordul Moldovei!
Deja tradiție, Concertul pentru Anul Nou adună de la an de an un număr RECORD de spectatori.
Va fi un "concert spectacol" inedit!
Realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe Maestrul IULIAN RUSU, fost director artistic şi actualmente dirijor permanent al Filarmonicii din Brașov, concertul va aduce pe aceeași scenă nume de referință ale muzicii românești, atât din categoria celei de operã, operetã, simfonice, cât și a altor genuri muzicale.
Ne dorim sã aveți parte de o trãire UNICĂ la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va "împleti" muzica; plecând de la cea clasicã, simfonic/operã/operetã şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic.
Invitații speciali de marcă ai concertului sunt deja Mari Maeştri ai muzicii din țara noastrã: DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzicã pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF - DAN BITTMAN (solist vocal), ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNÃ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce), EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator).
Cu participarea extraordinarã a ORCHESTREI SIMFONICE A FILARMONICII "GEORGE ENESCU".
Realizăm, totodată, o PREMIERĂ NAȚIONALĂ!
În cei 40 de ani de existență a celebrei trupe rock, va fi pentru prima dată când melodiile lor vor fi acompaniate de o orchestă simfonică într-un inedit și spectaculos HOLOGRAF SIMFONIC!
Concertul va fi un "maraton muzical" de peste 180 de minute, iar pe scenă vor evolua peste 80 de artiști instrumentiști și soliști.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Fotografii