Jurassic


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

JURASSIC - un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat.
„Jurassic împlinește o fantezie a micilor și, de ce nu, a marilor spectatori! Spectacolul recreează, prin intermediul decorurilor bogate în detalii și a păpușilor dinamice, fantastica lume a dinozaurilor. Dr. Evil, un doctor puțin scrântit vrea să câștige toate premiile Nobel cu noua sa creație, Mașina Timpului. El trimite astfel înapoi în Era Glaciară, un pinguin răpit de la Sanctuarul pentru Pinguini Orfani. Mașina dă eroare și Pingu, protagonistul nostru, se trezește în Jurassic. Aici el se întâlnește cu Rexi, o fetiță Tyranosaur, alături de care trece prin numeroase peripeții pentru a ajunge în Ținutul Înghețat. Alături de ei, călătorim și noi în lumea frumoasă a copilăriei, a micilor aventuri pline de emoții – frică, tristețe, bucurie - prin care, în final, se leagă prietenii… cât o Eră întreagă.“ (Ana Crăciun-Lambru, regizoare)
Recomandare: +5 ani

JURASSIC
De George Cocoș
Un spectacol de teatru - film de Ana Crăciun-Lambru
Păpuși: Alexandru Razvan Chendrean și Ana Crăciun-Lambru
Butaforie decor: Cristian Petrescu
Cu: Corina Grigoraș, Mircea Postelnicu, Cătălina Bălălău, Valentin Florea

Elevi asistenți: Miruna Moaleș, asistent regie // Petruța Pavăl, asistent dramaturgie // Cristina Atomei, asistent scenografie // Flavia Apetrei, asistent lumini // Elisabetta Iacob, asistent sunet // Corina Zaharia, asistent producție // Ana-Carina Gheorghiu-Roban, asistent regie tehnică // Petruța Pavăl, asistent promovare

Spectacol realizat în cadrul MIC-RO Laborator de Creație Teatrală co-finațat de AFCN

Sala Studio "Corneliu-Dan Borcia"
Preț bilete:
adulți: 22 lei
copii: reducere 75%

Program Agenție Teatrală:
Luni-Vineri: 11-19
Sâmbătă- Duminică: 10-12 si 17-19
Telefon: 0233 211.036, 0752149735
E-mail: rezervarebiletett@gmail.com
Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu 24h înaintea spectacolului.