Jurassic (online)


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

JURASSIC
De George Cocoș

Un spectacol de teatru - film de Ana Crăciun-Lambru
Păpuși: Alexandru Razvan Chendrean și Ana Crăciun-Lambru
Butaforie decor: Cristian Petrescu

Cu: Corina Grigoraș, Mircea Postelnicu, Cătălina Bălălău, Valentin Florea

Elevi asistenți: Miruna Moaleș, asistent regie // Petruța Pavăl, asistent dramaturgie // Cristina Atomei, asistent scenografie // Flavia Apetrei, asistent lumini // Elisabetta Iacob, asistent sunet // Corina Zaharia, asistent producție // Ana-Carina Gheorghiu-Roban, asistent regie tehnică // Petruța Pavăl, asistent promovare

Un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat.

Recomandare: +5 ani

Important!
Spectacolul va putea fi urmărit online timp de 24h, de luni 15 iunie, ora 11.00, până marți 16 iunie, ora 11.00, aici:
https://vimeo.com/307041578 

⚠️Acest spectacol poate conține urme de teatru. Dacă apar manifestări neplăcute, vă rugăm mergeți la teatru, imediat ce situația o permite. 

Spectacol realizat în cadrul MIC-RO Laborator de Creație Teatrală co-finațat de AFCN. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Fotografii