JURASSIC


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

PREMIERĂ
JURASSIC
De George Cocoș
Un spectacol de teatru - film de Ana Crăciun-Lambru
Păpuși: Alexandru Razvan Chendrean și Ana Crăciun-Lambru
Butaforie decor: Cristian Petrescu
Cu: Corina Grigoraș, Mircea Postelnicu, Cătălina Bălălău și Valentin Florea

Elevi asistenți: Miruna Moaleș, asistent regie // Petruța Pavel, asistent dramaturgie // Cristina Atomei, asistent scenografie // Corina Zaharia, asistent lumini // Ana-Carina Gheorghiu-Roban, asistent sunet // Flavia Apetrei, asistent regie tehnică // Elisabetta Iacob, asistent producție // Petruța Pavel, asistent promovare

JURASSIC - un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat.

„Jurassic împlinește o fantezie a micilor și, de ce nu, a marilor spectatori! Spectacolul recreează prin intermediul set-urilor bogate în detalii și a păpușilor dinamice, fantastica lume a dinozaurilor. Dr. Evil, un doctor puțin scrântit vrea să câștige toate premiile Nobel cu noua sa creație, Mașina Timpului. El trimite astfel înapoi în Era Glaciară, un pinguin răpit de la Sanctuarul pentru Pinguini Orfani. Mașina dă eroare și Pingu, protagonistul nostru, se trezește în Jurassic. Aici el se întâlnește cu Rexi, o fetiță Tyranosaur, alături de care trece prin numeroase peripeții pentru a ajunge la Ținutul Înghețat.
Alături de ei, călătorim și noi în lumea frumoasă a copilăriei, a micilor aventuri pline de emoții – frică, tristețe, bucurie - prin care, în final, se leagă prietenii… cât o Eră întreagă. “ (Ana Crăciun-Lambru, regizoare)

"Jurassic este un text despre prietenie și despre curaj. Ideea poveștii vine din copilărie. Când eram mic, mă jucam cu frații mei cu tot felul de figurine, care mai de care mai interesante. Dar oricât ar fi fost de frumoase jucăriile, cel mai grozav lucru mi se păreau figurinele de dinozauri. Îmi imaginam tot timpul ce ar fi dacă m-aș putea întoarce în timp, să îi pot vedea, să îi pot atinge pe Triceratops, Stegosaur sau pe T-Rex." (George Cocoș, dramaturg)

Recomandare: +5 ani
Intrarea liberă, pe baza invitației care poate fi procurată de la Agenția Teatrului Tineretului.
Program:
Marți-Vineri: 11-12 și 16-19
Sâmbătă- Duminică: 16-19
Luni – închis