KULT Fest 2021 Roman, România


Data și ora:
Gazdă:
Roman, Romania
Organizator:

Despre

KULT Fest este cel mai atractiv festival din județul Neamț, dedicat tuturor vârstelor, care unește muzica de calitate, cultura, educația și atracțiile dinamice, cu rolul de a oferi experiențe inedite tuturor participanților.Aflat la a cincea ediție, KULT Fest se desfășoară în perioada 9 - 11 iulie 2021, în municipiul Roman.

KULT Fest este festivalul Romanului și al unei comunități de oameni frumoși . Festivalul a crescut alături de voi, de artiștii care ne-au înCântat mereu, de ideile creative ale echipei de organizare, de voluntarii energici și de toți partenerii care au contribuit.

Anul acesta ar fi adunat cei mai renumiți artiști naționali și multe atracții de la zborul cu balonul cu aer la concursuri interactive în aer liber. Am tot sperat că noul Coronavirus este doar un vis urât și va trece repede. Nu a fost așa, iar acum #împreună trebuie să ne reinventăm, să facem modificări, să respectăm recomandările autorităților și să păstrăm distanțarea socială.

Astfel, din cauza pandemiei și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros ne aflăm în imposibilitatea organizării festivalului la data anunțată și vă informăm că ediția festivalului programată inițial pe 10 – 12 iulie 2020 se 
amână pentru 9 - 11 iulie 2021 

A fost o decizie grea, pentru că am lucrat mult ca să pregătim fiecare detaliu al festivalului, 
dar am pus pe primul loc siguranța voastră, a participanților și a noastră ca organizatori.
Munca noastră și așteptarea voastră nu sunt în zadar, pentru că anul viitor va fi un line-up numeros, incluzând pe cât posibil și artiștii anunțați anul acesta. În plus, va fi timp destul să pregătim surprize pentru fiecare dintre voi, copii, adolescenți și adulți.
 
Toate abonamentele achiziționate pentru ediția din 2020 rămân perfect valabile pentru ediția din 2021. Cei care au achiziționat abonamente la festival pană la 1 iunie 2020 și nu pot, din diverse motive, să participe la ediția amânată în 2021, vor avea posibilitatea să ceară, în conformitate cu noile prevederi legale:
- un voucher cu aceeași valoare a abonamentului achiziționat inițial, care poate fi folosit la următoarele noastre evenimente
- returnarea contravalorii abonamentului achiziționat inițial, în perioada 1 mai - 30 iunie 2021

 Și dacă am menționat de evenimente următoare, avem câteva surprize pentru voi. Pentru că ne este tare dor de vibe-ul pe care îl transmit oamenii frumoși când se întâlnesc, lucrăm la o serie de evenimente pentru lunile de vară, în limitele siguranței medicale și restricțiilor permise de autorități. Așa că sperăm să ne reîntâlnim cât mai curând.

Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.
Abia așteptăm să #ReKULTivamDistractia! #KF2021
Instagram: @kultfestro     
http://www.kultfest.ro/

Fotografii