Legume / SOLD OUT


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ștefan cel Mare 1, Piatra Neamț, Romania
Organizator:

Despre

de George Cocoș
regie: Irina Slate
scenografie: Andreea-Diana Nistor
coregrafie: Teodora Budescu
sound design: Ștefan Ruxandra
cu: Rareş Pîrlog, Florin Mircea Jr, Cătălina Ieșanu, Ecaterina Hâțu, Dan Grigoraș, Daniel Beșleagă

Elevi asistenți: Olivia Călin, asistent regie // Ștefana Tărniceru, asistent dramaturgie // Ioana-Alexandra Corduneanu, asistent scenografie // Letiția Asavei, asistent regie tehnică // Melisa Micu, asistent producție // Maria Buhușanu, asistent lumini // Andrei Andronache, asistent sunet // Serena Humă, asistent promovare // Flavia Apetrei, asistent coregrafie

O roșie galbenă, un cartof mov, o ridiche albă, o ciupercă prea maronie, un ardei prea gras, o țelină bizară sunt niște legume pe care nimeni nu le vrea și de care lumea râde pentru că sunt ciudate. Ca să nu fie închise în cuști, trebuie mereu să se ascundă. Învităm pe toți cei care au de la 5 ani în sus la un spectacol despre nevoia fiecăruia de a fi respectat și iubit, despre eliberarea celor pe care-i ținem închiși în cuștile prejudecăților.

Spectacolul este parte a proiectului #SAFESPOTT, care promovează un spațiu sigur de dezbatere educativă, pe tema diversității și a toleranței. Cele trei spectacole, pe texte alese în urma unui concurs de dramaturgie, sunt realizate de echipe compuse din profesioniști sub 35 de ani (regizor, scenograf, sound/ video designer), secondate de asistenți voluntari – elevi de liceu, care pot urmări astfel producerea unui spectacol de la lectura textului la premieră. Proiectul #SAFESPOTT este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Spectacolele vor fi reprezentate sub forma unei stagiuni mobile în trei orașe din județul Neamț (Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț), în ideea dezvoltării unui public participativ, discuțiile cu publicul la finalul fiecărei reprezentații fiind o componentă esențială a proiectului.

Recomandare: +5 ani
Sala Studio "Corneliu-Dan Borcia" TT

INTRAREA LIBERĂ, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE (30 de locuri), pe bază de rezervare la agenția TT sau online

Fotografii