MAD ATAC V PAINTBALL TOURNAMENT


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului, Piatra Neamt, Romania

Despre

REGULAMENT COMPETITIE 3 VS 3 MAD ATAC Paintball Tournament.
29 iunie 2019 Ștrandul Tineretului Piatra Neamț

1.Numărul de echipe participante va fi de 8. Taxa de participare 300 ron/echipă. Banii din înscriere vor forma fondul de premiere: 40% loc I, 30% loc II, 20% loc III, 10% -diplome, catering etc. Concursul va avea loc înt-o singură zi și va fi structurat pe două grupe, din care vor avansa primele 2. Echipele vor fi de forma 3 jucatori +1 rezerva, jucatorul rezerva nu poate sa fie inscris in concurs la mai multe echipe. Jucătorul trebuie sa aibe minim 16 ani, caz în care va trebuie să aibe acceptul părintelui sau tutorelui legal la data înscrierii în concurs. Oricare dintre jucători nu poate participa la concurs decat la echipa unica la care a fost înscris. Echipa care nu și-a înscris rezervă, va fi obligată să joace în caz de accidentare a unuia dintre jucători, doar cu jucătorii care mai sunt apți, înscriși în concurs.
2. Modul de eliminare este la bilă spartă. Jucătorul care are vopsea compactă pe echipament/mască/marker, mai mare în diametru de 2 cm este considerat eliminat. La fiecare intrare pe teren este datoria jucătorilor să verifice sa fie fără vopsea pe marker, echipament, mască. Jucătorul care continuă sa joace după ce a fost eliminat, obligă arbitrul să elimine cel mai apropiat coechipier. Jucătorul care contestă decizia arbitrului , vociferând în teren, obligă arbitrul să elimine cel mai apropiat coechipier. La sfârșitul rundei, fiecare jucător va fi verificat de vopsea, în cazul în care va fi găsit “lovit” se va proceda la eliminarea lui, în cazul în care este ultimul jucător din echipă meciul va fi câștigat de echipa dversă cu 1-0.
3. Un meci între două echipe va fi de tipul tur-retur, ambele echipe având posibilitatea să joace din fiecare punct de plecare. O runda va dura 7 minute. La mijlocul terenului va fi un obiectiv de forma X care va fi luat în considerare la sfârșitul rundei în funcție dacă a fost activat și de căre cine. În fiecare punct de plecare vor fi câte un obiectiv identic cu cel din mijloc pe culoarea fiecărei echipe. Punctajul maxim pe runde poate fi de 3 puncte, în cazul în care fiecare obiectiv are aceeași culoare, la sfârșitul rundei. În cazul în care la sfârșitul rundei o echipă are doar 2 obiective activate iar cealată echipă 1, scorul va fi de 2-1. În cazul în care la sfârșitul rundei fiecare echipă are doar obiectivul din bază activat, iar obiectivul din mijloc este neactivat, scorul va fi de 1-1 Numărul de jucători activi la sfârșitul va fi luat în considerare pentru departajare în caz de egalitate, (nu va fi considerat ca punctaj). De asemenea timpul în carea fost terminată runda se va folosi ca departajare, timpul mai mic fiind mai favorabil. În cazul în care o echipă părăsește competiția,restul meciurilor vor fi tratate la masa verde cu 3-0.
4. Bilele se vor procura doar de la organizator(Field Paint Only). Max FPS 290. Jucătorii participanți la competiție vor avea asupra lor, în timpul jocului doar bilele din hopper + 2 pods. Jucatorii vor putea transfera bile doar in timpul jocului de la un jucator activ la altul. Jucătorii eliminati nu pot transfera bile sau marker către alt jucător activ. Țevile markerelor vor fi îndreptate către partea din spatele punctului de plecare.

Fotografii