Movie Night - Christmas Edition


Despre

Movie Night - Christmas Edition

Anul acesta deschidem sezonul sarbatorilor de iarna cu o seara de film tematica plina de surprize alaturi de membrii Interact Club Piatra Neamt.

Cum ne-am obisnuit, facem cinste cu popcornul, iar daca asta nu este de ajuns vom pregati un candybar (extra) pentru toti iubitorii de mandarine, ciocolata calda si bunatati de sarbatori! Ceaiul fierbinte si colindele nu vor lipsi, asa ca te asteptam alaturi de prieteni!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Si cum din greseli se invata, de data aceasta am pregatit cateva noutati pentru tine:

Prima, este ca filmul va fi ales de catre, ei bine ai ghicit, public. Mai exact vom posta un poll in perioada 20-25 noiembrie cu filmele pe care le avem pregatite ca tu sa le poti alege;
A doua, este ca am pregatit 2 seri de film (in care vom difuza aceleasi filme) pentru a nu ne aglomera prea tare;
A treia, dar nu cea din urma, este ca am introdus o regula noua. Copiii sub 14 ani (cu mici exceptii, deoarece stim ca unii dintre voi sunt in clasa a IX-a deja) nu pot intra fara un parinte, din motive organizatorice. Cu totii dorim sa ne bucuram de un film intr-o atmosfera de liniste si calm alaturi de cei dragi, astfel ca speram ca ne intelegeti pentru aceasta schimbare. Buletinul este necesar la intrare.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Te-am starnit? Atunci iti povestim mai departe despre o noua surpriza, mai exact tombola de Craciun cu scop caritabil.

Cum procedam? Achizitionezi un bilet de 5 RON (sau o invitatie vip de 20 RON si ai tombola inclusa) si esti inscris in cursa pentru premiile noastre, iar banii donati de tine ajung la o familie nevoiasa din Almas, judetul Neamt. Iti multumim anticipat pentru buna-vointa ta si te asteptam alaturi de prieteni sa ne castigi premiile!

🍿Popcorn din partea casei (inclus)

Invitatie simpla - 10 RON (1 persoana)
Invitatie VIP - 20 RON (1 persoana)
Include: loc pe randurile 2 si 3 (fata) + inscriere tombola + ciocolata calda si mandarine din partea casei
Bilet Tombola - 5 RON (1 persoana)

Invitatiile se vor pune in vanzare incepand cu data de 22 noiembrie pentru ambele seri de film. Locurile sunt limitate!
Invitatiile si biletele pentru tombola reprezinta o donatie catre clubul Interact Piatra Neamt si vor fi folosite in totalitate catre cauze si scopuri caritabile.

Rezervari telefonice: 0757 130 380