Noaptea Licuricilor - Ediția a II a


Data și ora:
Gazdă:
Dealul Carlomanu, Romania
Organizator:

Despre

Noaptea Licuricilor - Ediția a II a

Cu mare bucurie, vă invităm din nou vineri, 6 august 2021, ora 18:30, să luați parte la un eveniment drag nouă, devenit deja tradiție: Noaptea Licuricilor - o drumeție de noapte cu final fericit (și gustos)!
Pot participa persoane de toate vârstele cu mențiunea că minorii vor fi însoțiți, fie vor avea acordul părinților ori al reprezentanților legali.
Nu există taxă de participare !
Durata drumeției o estimăm la circa 3 ore, la care se adaugă limonada, plăcintele poale-n brâu și alte surprize.

Traseu și descriere:
La acest eveniment, licuricii vor lumina dealul Cârlomanu, pe jumătate din traseul de semimaraton de la Curtea Domnească (partea de pe dealul Cârlomanu), un traseu de dificultate ușor - mediu !
Ne vom întâlni cu toții la ora 18:30, pe platoul de evenimente de pe dealul Cârlomanu.
Locul de întâlnire pentru eveniment!
Noaptea licuricilor !
Vineri, 6 August 2021, 18:30
https://goo.gl/maps/36bvs6DRYD84vGkh6

Aprindem licuricii și plecăm în traseu la 19:00,
Ajungem în jurul orei 22:00 înapoi la punctul de plecare - unde ne așteaptă limonada și plăcintele poale-n brâu. Lăsăm licuricii să se odihnească și plecăm spre casă în jurul orei 
22:30 - 23:00.
PS. Dacă vremea ne sabotează și se mai anunță vreun ciclon sau alte nenorociri, întâlnirea cu licuricii va fi reprogramată pentru o dată ulterioară.
Vă mulțumim pentru participare!

***Potrivit unor istorisiri, licuricii s-au născut în pădurile Neamțului dintr-un înger îndrăgostit de ochii cei albaștri ai unei păstorițe și transformat în scântei lucitoare, presărate în poienile umblate de pământeni.

Fotografii