Păhărelul cu nectar- spectacol muzical


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Dacia, nr. 15, Piatra Neamt, Romania, 610107

Despre

Pe 19 septembrie, de la ora 16.00 sau de la 19.00, pătrunde în pitoreasca lume a gâzelor cântărețe!

“Păhărelul cu Nectar”, un spectacol muzical dedicat atât copiilor mici (4-12 ani) cât și celor mari (20-95 de ani), ajunge la Piatra-Neamț, la Rod – spațiu creativ și de învățare. 

Textul, scris de IPS Bartolomeu (Valeriu) Anania, va fi pus în scenă de actorii-cântăreți: 
Alexandra Giurcă
Alexandra Penciu
Doina Antohi
Vlad Gălățianu
Ștefan Ruxanda
În regia lui Ștefan Ruxanda. 

Compozițiile muzicale originale aparțin lui Eugen-Dan Drăgoi. 
O minunată poveste, care se petrece în lumea gâzelor și a florilor, a cărei temă este: 
“Dacă sameni bucurie, primești în loc tot bucurie.” 

Într-o vară secetoasă toate florile suferă de sete. Ele nu mai au nectarul prețios pentru fluturii colorați, viespile cochete, pentru somnoroșii trântori și mai ales pentru albinele hărnicuțe. Seceta nu este singurul necaz. În grădină mai zumzăie și un bondar hrăpăreț care vrea să înghită și cel din urmă păhărel cu nectar, pe care îl mai are Gura Leului. Dar nobila floare, Gura Leului, are o altfel de judecată și va oferi nectarul prețios în urma unui concurs. 

Pregătim două reprezentații, iar tu poți alege la care dintre cele două vrei să participi: de la ora 16.00, sau de la ora 19.00. 

Preţul unui bilet este 20 lei, iar banii strânşi din vânzarea acestora sunt destinați achiziționării de rechizite pentru copiii din Centrul de zi pentru preșcolari Castani, Piatra-Neamț. 

Biletele pot fi achiziționate de la ROD (începând de marți, 31 august), sau rezervate telefonic, la numărul: 0745 766 288

Un eveniment organizat de Biserica “Buna Vestire” - Sarata, ROD (spațiu creativ de învățare), Red Nose Society și Rotari Entertainment.