Parcul de escalada DURAU


Data și ora:
Gazdă:

Durău, Schitu-Durau, Romania, 617130

Despre

Pe 27 iunie, deschidem porțile pentru publicul doritor de a-și depăși limitele, în Parcul de escaladă DURĂU! 60 de jocuri, 7 tiroliene, 8 elemente de construirea echipei. Instructori specializați, echipemtent de cea mai înaltă calitate, sistem de asigurare CODOU PRO „linia vieții continue”, cadru natural magnific în Parcul Național Ceahlău, la 70m de Salvamont Durău. Program: L-S: 10.00-20.00, D: 13.00-20.00, ultima intrare la ora 18.00.
Noul Parc de escaladă „Durău”, una dintre cele mai importante atracții turistice ale stațiunii montane cu același nume din Județul Neamț, a fost amenajat în vara anului 2018, la peste 800m altitudine, în cadrul Parcului Național Ceahlău, la 70m de sediul Salvamont. Cele 60 de elemente ale jocurilor create între platformele copacilor la înălțimi diferite, reprezintă provocări dispuse în 6 trasee de dificultăți progresive, după cum urmează: 2 mov, 2 galbene, 1 albastru și 1 verde. Sistemul de asigurare folosit este „Linia vieții continue”, ceea ce face ca siguranța să rămână totdeauna pe primul loc. De la căsuța de bilete se pot închiria echipamente de cea mai bună calitate, iar instructorii calificați ai parcului facilitează parcurgerea traseelor, oferind tot suportul necesar.
Pe lângă acestea, tiroliana de 91+23m este una dintre cele mai apreciate atracții de către turiști, iar cele 8 elemente de „teambuilding” fac ca grupurile de persoane să lucreze cu adevărat împreună, descoperind posibilități de conlucrare prin efort și distracție, într-un cadru natural deosebit.

Fotografii