Paula Seling – Colindam, Colindam


Data și ora:
Gazdă:

Piața Ştefan cel Mare, nr. 14, Piatra Neamt, Romania, 610101
Organizator:

Despre

Paula Seling anunta un concert exceptional de Craciun, urmat de un turneu national

De astazi sunt la vanzare biletele pentru turneul de Sarbatori, Paula Seling – Colindam, Colindam.
Una dintre cele mai spectaculoase si mai elegante voci din muzica romaneasca, Paula Seling, ajunge in doar cateva saptamani in toata tara cu o gala exceptionala cu colinde autentice romanesti si cantece de iarna.
Show-ul este conceput ca o intalnire cu toata familia, o celebrare a sarbatorilor care urmeaza sa vina, un moment in care sa ne reamintim bucuria de a darui si a primi.
"In copilarie, Craciunul era cea mai asteptata sarbatoare. Impreuna cu fratele, verisorii mei si copiii unor prieteni de familie, ne puneam la punct repertoriul de colinde si mergeam la colindat.
Imi amintesc ca iernile erau foarte grele, cu zapada mare si frig, dar asta nu ne impiedica sa colindam tot satul. Si la noi veneau colindatori si "hitul" sarbatorilor era “Aseara pe-nserate" un colind superb pe care il cant si azi, sub forma de "Poveste din Viflaim".
In timp, am tot inregistrat colinde si, cantand-le, am inteles ca printre lucrurile pe care trebuie sa le fac, este sa duc povestea nașterii Lui Iisus mai departe, prin colindele pe care le interpretez. Este o sarcina foarte importanta pentru mine pe care o fac cu toata dragostea.
De aceea aștept cu sufletul la gura acest turneu in cadrul caruia voi incerca sa ofer publicului toate experientele traite in satul de la bunici, in copilarie”, spune Paula Seling.

Iata orasele din turneul Paula Seling - Colindam, Colindam: Constanta- 2 decembrie, Buzau-3 decembrie, Bistrita - 8 decembrie, Piatra Neamt - 9 decembrie, Iasi – 10 decembrie, Galati- 11 decembrie, Ploiesti - 15 decembrie, Bucuresti - 16 decembrie, Brasov - 19 decembrie, Deva - 20 decembrie, Cluj Napoca - 21 decembrie, Timisoara - 23 decembrie.
Biletele sunt puse in vanzare pe sublime.ro si pornesc de la 55 lei.

Fotografii