Piatra Neamt - Campanie de sterilizare pentru caini Gratuita!


Data și ora:
Gazdă:
Piatra Neamț, str.Pictor Grigorescu,nr.12
Organizator:

Despre

Piatra Neamt - Campanie de sterilizare pentru caini Gratuita!

Programările se pot face la numerele de telefon : 0740318815 sau 0233232429.

Voluntarii care se pot implica în promovarea și realizarea campaniilor se pot înscrie în grupul
https://www.facebook.com/groups/304813927300486
sau pot citi mai multe detalii aici https://bit.ly/Neamt-CautamVoluntari
 
Campanie sponsorizată de Asociația Swedish Animal Aid, in partenariat cu Asociația Gatuhundars rätt till liv, si în colaborare cu S.C. Tudor Doc-Vet SRL, Ziar Piatra Neamt, YOUth for Neamt și HamPiatraNeamt...

Atenție: această campanie este destinată proprietarilor de câini sau câinilor din stradă. Nu vor fi acceptate cereri de sterilizare de la asociații sau grupuri de voluntari pentru câinii destinați să fie dati in adoptatie in străinătate. Sterilizarea este gratuită, dar va putea fi făcută o mică donație la fața locului sau aici pe Facebook. Banii strânși de Asociația Swedish Animal Aid vor fi folosiți pentru a finanța sterilizări suplimentare în zonă.
 Sterilizându-i contribui la prevenirea bolilor, puilor nedoriți, abandonului, cruzimii. Fii Responsabil!

Beneficiile sterilizării:
Reduce riscul apariției tumorilor mamare
Împiedică apariția tumorilor ovariene și a piometrului
Împiedică apariția cancerului testicular
Previne apariția problemelor de prostată
Elimină neplăcerile cauzate de manifestarea comportamentului sexual (marcarea teritoriului, etc.)
Animalele sterilizate trăiesc mai mult!
Mituri False:
Nu se îngrașă
Nu își schimbă comportamentul
 
Atenție! Animalele să nu mănânce cu 12 ore înaintea sterilizării! De asemenea, vor avea nevoie de îngrijire după operație.

Atenție! Conform legii 258/2013 dacă nu va sterilizați câinele din casă sau curte, comiteți o contravenție și veți fi sancționat cu amendă de la 5.000 la 10.000 lei.
Respectați legea, respectați-vă comunitatea, respectați-vă animalele. Sterilizați!

ATENȚIE! Această campanie de sterilizări implică un efort deosebit din partea tuturor celor implicați, motiv pentru care, de multe ori, nu există timpul necesar pentru a reaminti telefonic persoanelor care și-au înscris animalele pe lista de sterilizări să vină în ziua și ora programării.
S-au întâlnit situații neplăcute în care persoanele înscrise pe listă nu au venit la la fața locului sau au contramandat în ultimul moment operația. Vă rugăm să fiți responsabili și să veniți cu cățelul în ziua programată, să vă notați pe o hârtie acest lucru, iar dacă nu puteți veni, anunțați echipa cu care ați discutat cu cel puțin 24 de ore înainte.

Locul rezervat și anulat poate fi locul altui animăluț care trebuie sterilizat. Dacă nu anunțați din timp că nu veniți, țineți un loc blocat. Această campanie este susținută cu mari eforturi de echipa medicală și din donațiile strânse de asociațiile suedeze.

Chiar dacă este intitulată „campanie gratuită”, niște oameni susțin financiar acest efort deosebit pentru ca animăluțul dumneavoastră să poată beneficia de o intervenție chirurgicală pentru care să nu plătiți nimic.

Persoanele care au fost programate și nu au venit din diverse motive, dar doresc în continuare să își sterilizeze animăluțul nu vor mai beneficia de gratuitate. Nu ratați ocazia să beneficiați de această campanie gratuită. Ar fi păcat.

Vă rugăm respectuos să dați dovadă de responsabilitate și să veniți în ziua programării sau să anunțați din timp dacă intervine ceva în programul dumneavoastră. Mulțumim!

Cauze  /  Voluntariat

Fotografii