Plantăm viitorul pentru #NouaPiatra


Data și ora:
Gazdă:
Strada Gheorghe Doja, Piatra Neamț, România

Despre

Plantăm viitorul pentru #NouaPiatra

Sâmbătă, 10 aprilie 2020, vino alături de noi pentru a planta o nouă sursă de oxigen pentru Piatra-Neamț, în cadrul evenimentului “Plantăm Viitorul pentru #NouaPiatra”, organizat de Asociația Act for Tomorrow și Primăria Municipiului Piatra Neamț.
Această acțiune face parte din campaniile de împădurire în împrejurimi și plantări de arbori și arbuști pe spațiile verzi din toate cartierele, pentru un oraș verde, organizate de Primăria Municipiului Piatra Neamț, în cadrul inițiativei #NouaPiatra.
Împreună vom planta o nouă pădure de 6.700 de puieți de stejar și frasin pe o suprafață de 1,34 ha și ne vom bucura de încă o zi în care dedicăm timp și energie pentru comunitatea locală. Nimic nu se compară cu sentimentul de a planta un pom, acest gest mic, dar cu atâta valoare pentru planetă și pentru aerul pe care îl respirăm.
Locația pe care urmează să o împădurim se află în apropierea străzii Gheorghe Doja din Piatra Neamț, în vecinătatea depozitului ecologic Brantner. În cadrul evenimentului se vor respecta toate măsurile de protecție și distanțare fizică, în conformitate cu reglementările actuale.
Completează formularul de mai jos și vino cu noi la plantare: https://forms.gle/DrByPC6EWLNQitB6A
Participarea la acțiune se va face exclusiv pe baza înscrierilor din formular, pentru a putea respecta numărul maxim de voluntari impus de contextul pandemic, astfel că primii înscriși vor avea șansa de a participa la acțiune, iar confirmarea va fi transmisă prin e-mail din partea organizatorilor. De asemenea în cadrul acestui eveniment vor putea participa la activitățile de plantare persoane cu vârsta de peste 18 ani, minorii fiind considerați însoțitori.