Rubik Garage


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Afaceri de succes, precum Apple, HP, IBM, Microsoft, au pornit dintr-un garaj, iar acum sunt lideri mondiali. Cum ți se pare să-ți lansezi propria ta afacere dintr-un ”Garage”?

Până pe 10 iunie îți poți înscrie startup-ul la Rubik Garage, noul program de pre-accelerare organizat de Rubik Hub. Programul este special conceput pentru startup-urile aflate în faza incipientă de dezvoltare sau pentru cele care au deja un MVP.

Rubik Garage este un program personalizat pentru fiecare startup în parte, cu o durată de 6 luni, care are ca scop principal accelerarea creșterii startup-urilor înscrise, cu ajutorul profesioniștilor din comunitatea Rubik Hub.

Cei intrați în Rubik Garage vor beneficia, în primul rând, de ajutor din partea unui consiliu consultativ dedicat, format din persoane cu experiență și/sau expertiză într-un anumit domeniu.

Totodată, participanții la Rubik Garage vor avea parte de acces gratuit la toate evenimentele organizate de Rubik Hub, dar și de un proces simplificat de înscriere la Startup Spinner Makeathon 2019.

După 6 luni, fiecare startup care a parcurs acest program va fi capabil să propună un plan de business convingător pentru potențiali parteneri sau investitori.

Mai multe detalii găsiți pe https://rubikhub.ro/rubik-garage/, iar înscrierile se pot face la http://bit.ly/RubikGarage.