RubikEDU - pentru viitori antreprenori


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Vrei să fii antreprenor?
CAUȚI constant să schimbi ceva în felul în care ACȚIONEZI? Ești o persoană dinamică, care creează și apoi pune în practică noi inițiative?
Schimbarea începe cu tine. ACUM.
RubikEDU este programul pentru viitori antreprenori. Creează contextul potrivit ca tu să-ți antrenezi mentalitatea și abilitățile și să faci primul pas asumat către startup-ul tău.
Participarea în cadrul programului este gratuită.
RubikEDU este un program gratuit de educație antreprenorială, ce se va desfășura online, în perioada 7 decembrie 2020 -14 ianuarie 2021. Investiția ta e de timp, energie, implicare și abilități.

Înscrie-te până pe 2 decembrie la Rubik EDU - programul care te învață sa CAUȚI și să ACȚIONEZI ca un viitor antreprenor Ești o persoană pro-activă?
Ești o persoană curioasă și mereu dornică să învețe lucruri noi?
Vrei să te dezvolți constant?
Vrei mereu să fii informat cu ultimele tehnologii?
Privești schimbările ca pe nişte aspecte firești ale vieţii de zi cu zi?
Nu te dai bătut în fața obstacolelor obișnuite?
Cauți să înveți din eșecuri?

Perfect! Dacă ai bifat majoritatea celor menționate mai sus, înseamnă că ai deja multe din caracteristicile unui viitor antreprenor!


RubikEDU este un mix de resurse și informații, care vor ajunge la tine sub formă de:
Webinarii și ateliere – prin care vor fi prezentate concepte, tehnici și instrumente utile în construirea unei afaceri (20 de ore)
Sesiuni de mentorat - individuale și de grup – un pilon esențial în program, prin care participanții au acces la mentorii din comunitatea Rubik Hub și din comunitățile partenere (2 ore)
Sesiuni și dezbateri de grup – în cadrul cărora participanții vor avea oportunitatea să-și ofere reciproc feedback și sfaturi utile din experiența lor personală (4 ore)
Materiale video – în care vom dezbate cele mai pertinente teme din sfera antreprenoriatului, în clipuri scurte, ușor de urmărit și înțeles (5 ore)

RubikEDU e pentru tine dacă: 
ești un angajat creativ și plin de idei, care simte că o nouă călătorie profesională, pe cont propriu, e exact ceea ce-i trebuie
ești un student ambițios și ai decis să iei în considerare antreprenoriatul drept o opțiune de carieră
ești deja un antreprenor la început de drum, care a conștientizat că ar fi bine să analizeze corect pașii necesari în dezvoltarea unei afaceri

RubikEDU este un program gratuit de educație antreprenorială, ce se va desfășura online, în perioada 7 decembrie 2020 -14 ianuarie 2021. Investiția ta e de timp, energie, implicare și abilități.

Locurile sunt limitate! Rezervă-ți acum unul!

https://bit.ly/StartRubikEDU

Rubik Edu este programul făcut de echipa Rubik Hub pentru viitori antreprenori. Creează contextul potrivit ca tu să-ți antrenezi mentalitatea și abilitățile în asumarea primului pas către startup-ul tău.

*Pentru mai multe detalii poți intra pe https://bit.ly/StartRubikEDU
**Pentru întrebări ne poți scrie direct pe FB sau pe mail la hello@rubikhub.ro