Sânzienele-Caligraf-IE, Flori și BucurIE


Despre

Sânzienele-Caligraf-IE, Flori și BucurIE

Sarbatoarea Sanzienelor si ziua Sfantului Ioan Botezatorul, ziua orasului Piatra Neamt si Ziua Universala a IEi, marcarea echinoctiului de vara, toate acestea sunt prilej de sarbatoare si celebrare a vietii, a traditiilor si valorilor noastre,

Si cum Sânzienele (Drăgaicele) sunt binevoitoare omului, aduc fertilitate culturilor agricole, femeilor căsătorite, păsărilor şi animalelor, dau miros şi puteri tainice florilor, tămăduiesc bolile şi suferinţele oamenilor şi apără lanurile de intemperiile naturii, 
acest eveniment este dedicat lor si reprezentantelor acestora de langa noi, femeilor.

Dragi doamne si domnisoare(cu varsta cuprinsa intre 8-88 ani), minunate perechi mama-fiica, va invit sa sarbatorim impreuna,in natura, in Livada din Gradina.

- Vom impleti cununi de flori pe care le veti purta pe cap sau le puteti pastra pentru a va proteja familia si pentru a va aduce noroc si belsug in case;
- Vom adauga un mesaj frumos caligrafiat si de pus in rama pentru ca vei avea ocazia sa te imprietenesti astfel cu tocul, cerneala si penita in prima lectie de caligrafie.
- Vom imbraca si onora IA nationala si vom impartasi din tainele acestui mestesug impreuna cu maestre in ale cusutului de ii.

Accesul in Livada din Gradină este posibil doar daca iti rezervi locul printr-un mesaj pe pagina Terapie prin Caligrafie.
Locurile sunt limitate.
Tinută recomandata: IE 

Locatia va fi comunicata celor inscrise. 
Contributia fiecărei se face pe baza de donatie. 
Obiectele create de fiecare, vă apartin.
Veti avea posibilitatea si sa achizitionati cadouri caligrafiate si personalcinevpersonaliei dragi.

In cazul in care starea vrememii nu va fi favorabila desfasurarii acestui eveniment, ne rezervam dreptul de a actiona in consecinta si vom anunta deciziile luate. Va asteptam!