Solidari cu Ucraina


Data și ora:
Gazdă:

Ştefan cel Mare, Piatra Neamt, Romania, 610101

Despre

Primăria Piatra-Neamț se alătură celorlalte țări europene în demersul de solidaritate pentru Ucraina care se va materializa sâmbătă, 12 martie, prin adunări publice comune care vor avea loc în zeci de orașe europene. La Piatra-Neamț protestul va avea loc pe platoul Curții Domnești, în fața sediului primăriei, începând cu ora 15:00.
Este un gest comun al orașelor europene prin care dorim să ne manifestăm susținerea pentru Ucraina în această situație dificilă, dar și poziția noastră fermă împotriva oricăror acte care limitează libertatea statelor lumii. Îi invit să participe la acest moment de solidaritate pe toți cei care cred în pace și doresc să trimită un semnal puternic pentru încetarea acestui război.
Imagini de la această manifestație vor fi postate pe rețelele de socializare din toate orașele participante folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine. Orașele Bologna, Braga, Florența, Milano, Marsilia, Nisa, Rotterdam și Roma s-au alăturat pentru a susține acest apel.
Acțiunea se realizează la inițiativa domnului Dario Nardella, președintele Eurocities și primarul Florenței și cu susținerea conducerii Asociației Municipiilor din România.