Tradiții și delicii


Data și ora:
Gazdă:

Dobreni, str. Parau Horaita nr.153, 617155

Despre

Tradiții și delicii

Dragi meșteșugari, bucătari, oameni de târg și mici producători. Pe data de 19-20 Iunie, în Dobreni jud. Neamț, Valea Celor Doisprezece organizează un mic târg tradițional pentru toată lumea. Astfel că suntem în căutare de oameni care pentru două zile doresc să se așeze în curtea noastră să își prezinte și să își vândă produsele. 

Pentru asigurarea unui flux constant de oameni în interiorul târgului, activitățile de vânzare vor fi completate de activități recreative. Astfel ne luăm răspunderea pentru organizarea de spații speciale pentru tir cu arcul și alte activități asemănătoare: mimă, olărit, pictură etc. În paralel se va desfășura un program artistic ce va conține stand up comedy, reprezentații ale ansamblurilor populare locale și muzică live, cap de afiș fiind trupa Cargo. 

Dorim să susținem micii producători dornici și capabili să ofere publicului produse de calitate, muncite și care pot oferi trecătorilor o experiență cât mai aproape de rural și special. 
Începând cu producători de brânzeturi și delicatese la meșteșugari care confecționează podoabe sau vând flori ori produse organice crescute în grădini, pictori sau sculptori, suntem deschiși la orice. 

Dorim ca timp de două zile să oferim o piață diversă celor care ne trec pragul, animându-i cu muzica live, activități pentru toate vârstele și tot ce aveți voi de oferit. 
Din partea celor interesați avem nevoie de mai multe informații despre ce puteți voi oferi acestui târg, iar celor mai potriviți le vom oferi informații despre condiții și partea administrativă.

Așteptăm mesajele voastre împreună cu niște exemple vizuale și mai multe detalii despre voi în privat sau pe whatsapp la numarul de telefon 0745120012.