Underground Metal Fest Piatra Neamt 2019


Data și ora:
Gazdă:

Piata Stefan cel Mare 18 I, Piatra Neamt, Romania, 610109
Organizator:

Despre

Underground Metal Fest revine in februarie, 2019, cu o locatie noua, mai multe trupe, din care cateva straine si un concept mai mare. Ca si prima editie, festivalul are intentia de a readuce la viata traditia concertelor metal din anii 90' avute loc in Piatra Neamt. Editia aceasta urmeaza sa aiba loc in clubul Spot, o locatie mai mare cu o Acustica foarte buna.
TRUDA
Primul headliner confirmat este formatia clujeana, Truda.
Truda este un proiect muzical unic, combinand metal ul cu realitatea actuala din Romania.
Formatie infiintata in decembrie 2006 la initiativa lui Fotzey , chitaristul formatiei CASH din Cluj Napoca, alaturi de Don Benassi Nunu si Ghiavolu zis si Dan Sferle.
In 5 ani de activitate formatia a prestat in peste 150 de concerte si a scos pe piata 5 materiale discografice: Purcica Mea (EP - 2007), Taraf nation (LP - 2008),
Tara pupatorilor de moaste (EP -2009), Agro-Cultura (LP - 2010), Nyi Foame (LP - 2011).Formula prezenta si totodata stabila este: Fotzey - voce , chitara; Uram "Piciu" Calin - chitara; Johhan Hentz - bass ; Ricco Kave - tobe.
In tot acest interval formatia a scos si 27 de videoclipuri care se pot urmari pe www.youtube.com/TrudaOfficialChannel si pe www.truda.ro.
ABONAMENTUL IN PRESALE ESTE 50 RON SI SE VA PUTEA ACHIZITIONA DIN LUNA DECEMBRIE DE LA CLUBUL SPOT. LA INTRAREA BILETUL VA FI 30 RON/ZI.