Vision Retreat - Castelul Miclăușeni


Data și ora:
Gazdă:

Aleea prințesa Olga Sturdza, Miclauseni, Romania, 707066

Despre

Trecutul tău este cel care te-a adus aici. Indiferent în ce punct te afli acum, potențialul tău este nelimitat și te poate duce oriunde îți dorești. 
Dacă ți-ai scrie propria poveste de viitor, cum ar arăta asta pentru tine? Ce ai schimba în legătură cu modul tău de viaţă din prezent şi ce lucruri noi ai adăuga?
Oamenii care trăiesc intenționat ghidându-se după scopul vieții lor, trec de la o viaţă în care observă, reacționează şi speră, la o viaţă în care acţionează şi au rezultatele dorite. 
Asta poate fi inconfortabil pentru cei care nu se pot vedea dincolo de rezultatele prezente. Nu și pentru tine care știi că poți da vieții tale un scop care o va face semnificativă pentru tine și pentru cei din jurul tău.
Viața ta poate fi o poveste extraordinară. Alege să o creezi!!!
Vision Retreat-ul este o experiență transformatoare pentru oamenii cu o gândire deschisă, care aleg să fie arhitecții propriei lor vieți. Acei oameni care cred că merită să-și dăruiască, timp de trei zile, o pauză de curățare a gândurilor limitative și a energiilor stătute, o călătorie de conectare cu viziunea personală și o sursă de inspirație pentru cultivarea și împuternicirea acestei viziuni. 
Vision Retreat-ul este pentru tine dacă:
- ești pregătit să-ți explorezi și să-și împuternicești viziunea pentru cele patru domenii principale ale vieții.
- simți că ai venit pe această lume cu un scop bine stabilit pe care nu știi cum să-l cauți și să-l definești. 
- simți că viața ta este făcută să fie mai mult decât un șir de activități devenite rutină. 
- nu (mai) simți motivație și bucurie în activitatea profesională pe care o desfășori.
- te simți blocat și ai nevoie de o nouă perspectivă în oricare din cele patru domenii esențiale ale vieții.
- în calitate de lider ai nevoie să-ți reîmprospătezi viziunea pentru echipa sau afacerea ta.
- vrei să-ți folosești punctele tari la adevăratul lor potențial, aducând semnificație și lumină în viața ta și a celor din jurul tău
Ce îți oferă Vision Retreatul ? 
- o călătorie ghidată pentru a descoperi, defini și împuternici viziunea și scopul vieții tale.
- exerciții și tehnici pentru sondarea adevărului personal, a punctelor tari și a darurilor tale unice. 
- exerciții pentru identificarea și curățarea credințelor limitative.
- practici de creștere a încrederii în viziunea și alegerile tale, chiar și atunci când asta înseamnă să spui nu acolo unde până acum spuneai da.
- o experiență transformatoare de tip ”amintiri din viitorul tău” 
- susținerea unor oameni care sunt la fel de deschiși și de dedicați, ca și tine, explorării și împuternicirii viziunii personale într-un grup restrâns de maxim 14 persoane.
- un cadru de poveste, creat de Castelul Sturdza, în care viziunea ta poate primi inspirație și energie pentru manifestare.
Este ușor să te lași tras în toate direcțiile și să simți că nu mai ai timp pentru tine, pentru a te conecta cu o viziune personală și profesională inspirată.
Și totuși, atunci când alegi să-ți dăruiești ție însuți, o pauză de calitate, într-un loc magic, înconjurat de natură, meditând, reflectând, făcând exerciții și teste puternice, angajându-te în conversații inspiraționale, jucându-te, râzând, mâncând o mâncare ușoară și rafinată, sufletul tău se va conecta la energie înaltă a scopului tău, simțind bucuria și claritatea viziunii tale.
Cine îți va fi ghid?
Tatiana Șoldeanu, trainer & coach John Maxwell Team.
Tatiana lucrează cu persoane individuale și cu companii, în trainguri, team building-uri, workshopuri sau ședințe de coaching unu la unu, ajutând participanții să-și descopere și să-și dezvolte abilitățile personale încă neexploatate pentru a face schimbări pozitive în viața profesională și personală. 
În urmă cu șase ani de zile, după douăzeci de ani de experiență ca manager de marketing și șapte ani ca trainer de marketing pentru Open University prin Codecs România, Tatiana și-a descoperit un nou scop în viață devenind trainer și coach, și dedicându-se misiunii sintetizate în sloganul ”Inspiring to find your voice”.
Ce spun participanții la activitățile organizate de Tatiana Șoldeanu?
”Vision Retreat-ul m-a ajutat să mă reconectez cu mine, fără "zgomotul" din jurul nostru. Am revenit la matcă, am conștientizat că este cel mai important lucru să-ți găsești scopul și locul pe acest pământ. Recomand experiența Vision Retreat-ului organizat de Tatiana, tuturor celor care vor să trăiască, nu doar să existe. Celor care caută un sens în viață. Celor care vor să experimenteze conectarea cu ei înșiși și cu misiunea lor de a fi OAMENI, care aduc valoare celor din jur.” Cosmin Ciuciur
”Tatiana este cu adevărat o persoană minunată care transformă prin energie, cuvânt și prezență.” Ana Maria Simon
”O calitate deosebită pe care am descoperit că o are Tatiana este că scoate ce este mai bun și mai frumos din oameni.” Ana Mihaela Hură
Perioada, locația, investiția ta și condițiile de plată
Perioada: 8-10 octombrie 2021
Ziua 1 - începând cu ora 16:00 
Ziua 2 - toată ziua
Ziua 3 - până la ora 16.00
Locația - Castelul Sturdza - Miclăușeni
Investiția ta și condiții de plată
-Investiția ta - 995 lei/persoană
-Plată avans 450lei - până pe 17 septembrie 2021, pentru ocuparea locului la retreat
-Înscrieri pe: https://forms.gle/342RnuN87YjKJRQS8
Ce este inclus in preţul retreat- ului
-Cazare două nopți, în cameră cu 2 locuri, cu baie proprie, în Casa Macrina de lângă Castelul Miclăușeni.
-Vineri – cina cu meniu de post; sâmbătă - mic dejun, masa de prânz și cină, cu meniu de frupt, duminică – mic dejun și prânz cu meniu de frupt. Toate produsele sunt gătite în bucătaria Castelului Sturdza.
-Cursuri, exerciții, jocuri în Castelul Sturdza,în grădina castelului. Pauze de cafea cu cafea la ibric. Foc de tabără - sâmbătă.
-Caiet de curs individual, materiale didactice și jocul de echipă ”Vision Retreat” 
-Programul detaliat al Vision Retreatului va fi trimise pe mail fiecărui participant cu trei zile înainte de Retreat.