Webinariile #RubikEDUStartupBasics - Eveniment online


Data și ora:
Gazdă:

Aleea Tineretului 1, Piatra Neamt, Romania, 610073
Organizator:

Despre

Se spune că cel mai bun moment să începi ceva a fost ieri, iar următorul cel mai bun moment este acum. Ai o ideea care nu-ți dă pace?! Sau... poate gândurile despre cum ai putea să o pui în practică? Oare o să funcționeze? Cum știi sigur că faci cei mai buni pași?
Înscrie-te la webinariile RubikEDU și începe să scrii ceea ce va deveni povestea vieții tale!
Te invităm într-un program de educație antreprenorială #RubikEDUStartupBasics, format din trei webinarii, de aproximativ o oră fiecare.

24 iunie, ora 18:00: Cum se naște o idee de startup? #FromIdea2Business
Cum și unde găsești ideea potrivită pentru business-ul tău? Îți vom răspunde la această întrebare în cadrul webinarului. Iar dacă ai deja ideea, îți vom oferi câteva instrumente utile pentru a o valida. Vom vorbi despre scalabilitate și inovare, două elemente cheie într-un startup, și îți vom oferi feedback cu privire la problema identificată de tine și soluția care o rezolvă.

29 iunie, ora 18:00: Cine sunt oamenii din spatele unui startup? #TeamAlignement
Singur sau în echipă, cum e mai ușor sau mai potrivit? În acest webinar, vei afla despre criteriile după care se aleg membrii unei echipe, diferitele roluri pe care fiecare le îndeplinește, dar și conceptele fundamentale care stau la baza oricărei echipe ce funcționează. Îți vom aduce multe exemple practice, precum și exerciții care te vor ajuta să-ți găsești locul, dar și să-ți alegi coechipierii.

2 iulie, ora 18:00: Ce schimbare aduc și pentru cine?
#CustomerUnderstanding & #Persona
Niciun business nu funcționează fără clienți, iar în cadrul acestui webinar îți vom arăta câteva instrumente utile care te vor ajuta să-i descoperi cât mai bine pe cei ai business-ului tău: care sunt nevoile lor reale, cum culegi cât mai multe informații relevante despre ei și cum te folosești de ele, pentru o abordare eficientă și de succes.

Noiembrie, 2020: Cum te putem ajuta să-ți duci ideea la următorul nivel?
#Square1Bootcamp
După teorie, e momentul să aplicăm! Îți rămânem în continuare alături pentru a-ți ghida pașii și în lunile următoare, iar la finalul lunii noiembrie pregătim un bootcamp online pentru toți cei care au participat la webinariile RubikEDU de-a lungul acestui an și s-au pus pe treabă! În cadrul bootcamp-ului, vom lucra mai îndeaproape pe ideea ta, te vom ajuta să identifici și să depășești blocajele în startup și te vom conecta cu mentori care să te inspire și să te ghideze în construirea business-ului.

Pentru a te înscrie la webinarii, completează formularul de aici: https://rubikhub.typeform.com/to/CGesOP

Eveniment online /  Antreprenoriat 

Fotografii