Ziua Universala a Iei - Sezatoare Borlesti


Data și ora:
Organizator:

Despre

Tihna. Ia, camasa romaneasca, este despre tihna. Iti faci timp sa o intelegi, sa o citesti, sa o descifrezi. Noi o coasem si scriem o poveste. Daca iti place sa o admiri si vrei sa intelegi mai mult, noi va vom spune povestile noastre si pe ale altora despre camasa. Veti sta in tihna cu noi, asa, pe indelete, uitand de timp. In aceasta tihna, o sa-i cunoasteti si pe prietenii sezatorii, adunati intr-un mic targ unde o sa le admiram impreuna munca. Oferiti-va timp, cateva ceasuri cu noi; timp care are uneori o valoare invizibila. Un timp tihnit, domol, unde mai schimbam o vorba.
Si mai este despre semne.
"Nu e întâmplătoare alegerea noastră de a cunoaște rostul simbolurilor ce se scriu pe pânză. O dată aflate, simți că îmbraci, de fapt, ceasuri de cugetări, interpretări, aspirații ce au izvorât din suflete ambițioase și mâini dibace. Toate au o rânduială, iar asta duce la un trai mai simplu poate, dar integrat în comunitate, cu responsabilitatea fiecăruia de a avea grijă ca structura acesteia să devină una stabilă și de neclintit. Toate astea inspirate dintr-o ie? Da! Din dorința de a-i mulțumi pentru mesajul ce ni-l transmite o dată ce dorim și începem să o cunoaștem, noi dorim sa o sărbătorim. Cu voi, cu noi, cu toții!"
Daca vreti sa petreceti timp tihnit, veniti alaturi de noi, unde cu sprijinul neconditionat oferit de @Dor de Han, atat prin gazduirea Sezatorii Borlesti cat si prin suportul oferit in inlesnirea acestei tihne, o sa incercam sa va oferim amintiri peste ani.

Fotografii