20 de proiecte depuse de Primăria Piatra-Neamț au fost aprobate la finanțare


Un număr de 20 proiecte, dintre care 16 europene și 4 naționale, în valoare însumată de 33.416.000 euro, depuse de Primăria Piatra-Neamț, au fost aprobate la finanțare până la această dată și sunt în diverse stadii de implementare. Toate proiectele europene beneficiază de finanţare în proporţie de 98% din partea Uniunii Europene şi doar 2% contribuţie locală, se află în diverse stadii ale procedurilor de achiziţii şi vor fi implementate începând de anul acesta.

Dragoș Chitic: „Atragerea fondurilor europene a reprezentat şi va reprezenta în continuare o prioritate pentru administrația pietreană. Ne batem pentru fiecare cent din bani europeni și fiecare leu din programe naționale care poate fi atras în Piatra-Neamț, preocupându-ne să nu ratăm nicio sursă externă de finanțare. Sunt investiţii majore care, odată implementate, vor genera o dezvoltare accelerată a Municipiului Piatra-Neamţ în următorii trei ani şi o creştere calităţii vieţii şi a confortului cetăţenilor.”

Alte sugestii

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie