A început Târgul de carte Libris


Primarul Dragoș Chitic a participat astăzi la deschiderea celei de-a IX-a ediții a Târgului de carte „Libris”: “Acesta este unul dintre târgurile la care vin cu cea mai mare plăcere și am constatat faptul că în Piatra-Neamț s-au dezvoltat și au crescut ca număr activitățile din zona culturală. Este și o dorință a mea, ca primar; am încurajat acest lucru și mă bucur că oamenii de cultură din Piatra-Neamț au înțeles deschiderea administrației locale spre încurajarea și susținerea culturii.
Felicit Camera de Comerț și Industrie Neamț pentru faptul că acum 9 ani au reușit să readucă o tradiție în Piatra-Neamț și pentru faptul că au muncit ca an de an să beneficiem de acest târg de carte la începutul anului școlar. Educația joacă un rol foarte important ca și factor de normalizare a societății și de dezvoltare a ei.
Felicit, de asemenea, Uniunea Artiștilor Plastici pentru decizia de a se alătura acestei manifestări și le urez succes tuturor celor implicați în organizarea ediției din acest an.”
Târgul de carte va putea fi vizitat până duminică, 15 Septembrie, în Parcul Tineretului și este un proiect susținut de Primăria Piatra-Neamț.

Alte sugestii

Primarul Andrei Carabelea: Facem curățenie în fiecare cartier din orașul nostru!
A început înlocuirea corpurilor de iluminat prin proiectul de extindere și modernizare a iluminatului public pe tronsonul Bulevardul Decebal - Piața Mihail Kogălniceanu - Bulevardul Traian - Strada Fermelor
Muzeele au trecut la programul de vizitare de vară
Anunț întrerupere apă în Piatra-Neamț
O nouă ediție „𝓟𝓲𝓪𝓽𝓻𝓪 𝓒𝓾𝓻𝓪𝓽𝓪̆”, în luna aprilie