A început Târgul de carte Libris


Primarul Dragoș Chitic a participat astăzi la deschiderea celei de-a IX-a ediții a Târgului de carte „Libris”: “Acesta este unul dintre târgurile la care vin cu cea mai mare plăcere și am constatat faptul că în Piatra-Neamț s-au dezvoltat și au crescut ca număr activitățile din zona culturală. Este și o dorință a mea, ca primar; am încurajat acest lucru și mă bucur că oamenii de cultură din Piatra-Neamț au înțeles deschiderea administrației locale spre încurajarea și susținerea culturii.
Felicit Camera de Comerț și Industrie Neamț pentru faptul că acum 9 ani au reușit să readucă o tradiție în Piatra-Neamț și pentru faptul că au muncit ca an de an să beneficiem de acest târg de carte la începutul anului școlar. Educația joacă un rol foarte important ca și factor de normalizare a societății și de dezvoltare a ei.
Felicit, de asemenea, Uniunea Artiștilor Plastici pentru decizia de a se alătura acestei manifestări și le urez succes tuturor celor implicați în organizarea ediției din acest an.”
Târgul de carte va putea fi vizitat până duminică, 15 Septembrie, în Parcul Tineretului și este un proiect susținut de Primăria Piatra-Neamț.

Alte sugestii

Primăria Piatra Neamț / Newsletter Nr. 5
Primăria Piatra-Neamț / Newsletter Nr. 4
Activități de Ziua Copilului - sâmbătă 5 iunie la Piatra-Neamț
Program extins la Centrul de vaccinare drive-thru de la Shopping City